0174-671 800

Procentec Academy: Klaar om jouw industriële netwerk skills te tonen?

Toon je technische kennis en vaardigheden aan voordat je een industrieel netwerk zoals PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP of EtherCAT installeert, onderhoudt of troubleshoot.


Ruim 75% van de problemen met industriële netwerken wordt veroorzaakt door ongetrainde werknemers met kostbare downtime als gevolg. Zorg dat je niet één van hen bent. Op de Procentec Academy kun je in slechts 30 minuten een specifieke vaardigheid leren op het gebied van Netwerk Engineering. Toon je expertise vervolgens door het behalen van de test.  

Of je nu nieuw bent in de branche of al een paar jaar meedraait, hier kun je je kennis updaten, uitbreiden en aan de wereld tonen. Het cursusmateriaal vormt tevens een goede voorbereiding op het behalen van een officieel PI-certificaat.

Creëer een gepersonaliseerd leertraject op basis van jouw behoeften en ambities met onze diverse diensten:

- Opleiding op locatie of online: Ontvang een hoogwaardige cursus, gegeven door één van onze experts.
- Zelfstudiemodules: Leer waar en wanneer het jou uitkomt.

Waarom leren met de Procentec Academy?

Wij weten waar we het over hebben

Procentec is een wereldwijde leider in diagnose- en monitoringoplossingen voor de industriële automatiseringsmarkt. Wij ontwikkelen en produceren automatiseringsproducten voor PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT en overige Industrial Ethernet protocollen. Enkele van deze producten zijn de meest erkende oplossingen op de markt van vandaag, waaronder ProfiTrace, ProfiHub, ComBricks, Osiris, Mercury en Atlas.

Wij bieden internationaal erkende training

Na het succesvol afronden van onze training, ontvang je een Procentec certificaat. Stapje verder gaan? De aangeboden trainingen in de Academy vormen een sterke basis voor het behalen van de PI (PROFIBUS & PROFINET International) cursussen.

Procentec is een gecertificeerd PROFIBUS en PROFINET Training Centre. Tot nu toe hebben we duizenden engineers gecertificeerd om netwerken te installeren en onderhouden volgens de hoogste standaarden die wereldwijd beschikbaar zijn. Als je slaagt voor een van deze PI cursussen, wordt jouw naam ook geplaatst op de officiële lijst van gecertificeerde installateurs en engineers.

Bepaal zelf wat je wilt leren

Of je nu jouw troubleshooting kennis wilt opfrissen, nieuwe functionaliteiten wilt ontdekken of een volledig gecertificeerde netwerkengineer wilt worden, de keuze is aan jou. Eenmaal ingeschreven in de Academy kies je zelf welke cursussen je doet en wanneer je ze volgt. Zonder verplichtingen!

De missie van de Procentec Academy

Voor degenen die dagelijks met geavanceerde automatiseringstechnologie werken, willen we het gemakkelijk maken om hun vaardigheden, zelfvertrouwen en inzetbaarheid te vergroten. Dit resulteert in goed functionerende netwerken, zonder onverwachte downtime. Daarom bieden wij een scala aan trainingsmogelijkheden voor alle behoeften en budgetten; van online lessen tot diepgaande certificeringscursussen.

De Academy biedt:

Vragen?

Neem dan contact met ons op via academy@procentec.com