Hard werken loont

Van december 2017 tot april 2018 heeft onze Support afdeling samengewerkt met Ledyears, een bedrijf dat LED displays produceert, om een van hun producten te certificeren.

Ledyears
Rijstrookindicator

Het product waar het om gaat is een rijstrookindicator die op snelwegen wordt gebruikt. Het hele proces van het certificeren van een product draait om 4 verschillende testen. De eerste is een GSD test. Tijdens deze test moeten alle GSD bestanden op orde zijn. De volgende stap in de test procedure is een elektrische test. Tijdens deze test wordt gekeken of het product de goede waardes heeft in verschillende opstellingen. Dit betekent dat het product wordt getest op zowel functionaliteits- als signaalniveau. De derde test die gehaald moest worden, is de protocol test. Met deze test wordt bepaald of het product voldoet aan de PROFIBUS standaarden. Ledyears’s product haalde deze test zonder problemen en dit bracht ze nog een stap dichter bij een PI certificaat. Tenslotte werd het product getest in een Multi-Vendor test. Tijdens deze test werd de compatibiliteit van het product met andere slaves getest. Zonder enige problemen werd ook deze test ruimschoots gehaald.

 

Ledyears

Na voor een paar maanden hard te hebben gewerkt aan onderdelen zoals de GSD bestanden en protocol teksten, heeft het product alle testen gehaald. Dit betekent dat het nu officieel een PI gecertificeerd product is.

Als u uw product ook wil testen en certificeren, klik dan hier om contact op te nemen met de Support afdeling.