0174-671 800

It’s a robot’s world!

null

Onlangs heeft u van ons een robot puzzle ontvangen en we kunnen nu eindelijk vertellen dat het een onderdeel is van een wedstrijd! De prijs? Een PROCENTEC ATLAS! Hoe fantastisch is dat?! De PROCENTEC Atlas is onze oplossing voor het monitoren en diagnostiseren van Ethernet netwerken. Bekijk alle informatie over dit innovatieve product hier.


Geen Robot Puzzel ontvangen, maar wilt u wel meedoen? Stuur dan snel een mail naar marketing@procentec.com. OP=OP!

Om deze prijs te winnen moet u het volgende doen:

  1. Maak een creatieve foto van uw robot op uw werkplek. We zien alle avonturen van de robots graag tegemoet. Misschien kan het u helpen aan uw bureau, in de fabriek of zelfs uw auto besturen! Zoals u kunt zien, heeft onze robot ons geholpen op ons hoofdkantoor. U hoeft zelf niet op de foto, het gaat om de robot!
  2. Maakt het zo creatief mogelijk en stuur uw creatie naar marketing@procentec.com. Wij zullen alle foto’s op onze PROCENTEC Facebook pagina plaatsen en daar kunnen al uw collega’s, familie en vrienden de foto liken.
  3. Dus spoor ze allemaal aan om uw foto te liken om uw kansen te vergroten! U kunt uw foto’s van 9 oktober t/m 20 november naar ons opsturen. De foto met de meeste likes op onze Facebookpagina aan het einde van november wint de PROCENTEC Atlas!

Heeft u inspiratie nodig of wilt u weten wie uw concurrenten zijn? Kijk dan regelmatig op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/ProcentecNetherlands/

P.S. PROCENTEC is dit jaar weer aanwezig tijdens de SPS IPC Drives in Neurenberg, Duitsland met een eigen stand in Hal 10.0 Stand 530. U kunt onze experts ook vinden bij de PI stand in Hal 2 Stand 539We presenteren een geüpdatete versie van PROCENTEC Atlas, onze oplossing voor Industrieel Ethernet diagnostiek. Uiteraard vindt u ook onze ComBricks oplossingen voor PROFIBUS en PROFINET, naast onze VPSwitches, VPGates en ProfiHub familie.   

Gebruik onze registratiecode 1712321450 om u aan te melden voor een gratis toegangskaart. Deze toegangskaart is alle beursdagen geldig.

REGISTREER HIER