0174-671 800

PROCENTEC Italy

  • Automatisering, offshore, voedsel, vloeistoffen

PROCENTEC Srl | Ons kantoor in Italië

Al meer dan 20 jaar werkt PROCENTEC samen met distributeurs over de hele wereld om haar producten te verkopen. PROCENTEC Srl is meer dan een partner, het is ons eigen PROCENTEC-kantoor in Italië.

Kwaliteit en service op maat

Het leveren van producten met een speciale kwaliteit is essentieel voor PROCENTEC Srl. Maar de vriendelijke service beschouwen wij als de hoogste prioriteit. We beperken ons zeker niet tot de verkoop van een product. PROCENTEC Srl ondersteunt u bij de engineering van uw project en, indien nodig, bij de inbedrijfstelling van door ons aangeboden materiaal.

PROCENTEC, Italy

 

Service met Itliaans design

Automatisering kan 'op maat gemaakte oplossingen' betekenen die perfect passen bij de klant. Luisteren naar onze klanten om hoogwaardige producten en diensten te leveren, is essentieel voor PROCENTEC Italië. De vriendelijke en professionele service staat bij ons hoog in het vaandel (korte levertijden, goede communicatie met de klanten, snelle antwoorden op de behoeften van de klant). Wij bieden complete oplossingen en ondersteunen klanten bij het engineeren van hun project.

Diensten van PROCENTEC omvatten het meten, testen en/of controleren van netwerken, het oplossen van problemen met PROFIBUS- en PROFINET-netwerken, technische training en consulting. Het kantoor bevindt zich in Brescia, in Noord-Italië.

Request a quoteCHECK OUR PRODUCTS

Daniele Lattari

Daniele Lattari

Sales Manager
T: +39 030 200 8610
Stuur een e-mail

PROCENTEC levert betrouwbare oplossingen voor PROFIBUS- en PROFINET-installatie. PROCENTEC Italië ondersteunt klanten bij het engineeren van projecten, tijdens inbedrijfstelling of bij het oplossen van problemen.

PROCENTEC is wereldwijd beroemd om zijn diagnostische en troubleshooting-producten en -diensten.

Contact informatie

Sales en Marketing

via Branze 44
25123 Brescia
Italy
www.procentec.it

+39 030 200 8610 +39 030 238 0059