0174-671 800

Meer informatie over PROCENTEC

PROCENTEC is specialist op het gebied van PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet en ontwikkelt producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat onze cliënten succesvol opereren in de wereld van de industriële automatisering en het maximale rendement uit hun proces halen.

PROCENTEC Brochure

 

Producten 

PROCENTEC Products

Wij leveren alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Onze producten meten, signaleren en verbinden de verschillende onderdelen van een procesinstallatie en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt. Toepassingen zijn denkbaar in allerlei installaties op zowel de fabrieks- als utiliteitsvloer. Al onze producten ontwikkelen en maken wij op Nederlandse bodem.   

Bekijk onze producten

Service & Support 

null

Onze dienstverlening houdt echter niet op na het leveren van het juiste product. PROCENTEC staat eindgebruikers bovendien bij tijdens implementatieprocedures, certificeringstrajecten en storingen. Onze specialisten zijn ad hoc of op periodieke basis in te zetten om u bij te staan. Dat kan vanuit ons kantoor in Wateringen of bij u op locatie, waar dan ook ter wereld. Oftewel, PROCENTEC is hèt loket voor al uw PROFIBUS en PROFINET vraagstukken. 

Lees meer over Service & Support

 

 

Training 

PROCENTEC PROFIBUS PROFINET training

PROCENTEC is zeer succesvol met zijn PROFIBUS en PROFINET opleidingen. Tot nu toe zijn er meer dan 4.000 deelnemers die van ons een certificaat hebben ontvangen. 

De kosten voor engineering, montage, inbedrijfstelling en onderhoud spelen altijd een belangrijke rol bij het kiezen van een veldbus.

Wij trainen onze deelnemers in hoe de implementatie van PROFIBUS en PROFINET kan helpen om de kosten op al deze gebieden te reduceren.

Onze praktijkervaring speelt hierbij een zeer belangrijke factor!

Bekijk het trainingsoverzicht 

Competence Center en Testlab

Competence Center

Wij zijn een internationaal PROFIBUS en PROFINET Competence Center waar alle benodigde expertise ter beschikking is om onze projecten en diensten te realiseren. Wij beschikking daarnaast over echte experts wiens kennis ons uniek maakt in de wereld.

Door onze internationale erkenning worden we gecontracteerd voor projecten in Europa en daarbuiten en bieden een breed scala van commerciële diensten 

Test Laboratory

PROCENTEC runt 1 van de 8 geaccrediteerde testlaboratoria voor de certificering van PROFIBUS-apparaten. In ons laboratorium kunnen fabrikanten hun producten testen op PROFIBUS compatibiliteit. Op basis van positieve test rapporten geeft PROFIBUS International certificaten uit voor de geteste apparaten.

DemoCenter

We hebben een demonstratie faciliteit, die wordt gebruikt voor de ondersteuning van  trainingen, demonstraties, engineering en beurzen. Het democenter bestaat uit meer dan 250 apparaten van meer dan 40 leveranciers. 

ProfiTrace 

null

Op het gebied van mobiele PROFIBUS onderhoudsgereedschappen heeft PROCENTEC met ProfiTrace wereldwijd het grootste marktaandeel verworven. Onze robuuste ProfiHubs blijken jarenlang ongekend betrouwbaar te werken in netwerkinfrastructuren op zowel de fabrieks- en utiliteitsvloer. 

Door deze uitstekende combinatie te integreren in het ComBricks platform groeien we razendsnel naar de technologieleider-positie voor netwerkcomponenten met geïntegreerde monitoring faciliteiten en asset management. 

ProfiTrace

ISO 9001 gecertificeerd

ISO certificaat PROCENTEC

PROCENTEC hecht veel waarde aan klanttevredenheid, de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en het continue verbeteren hiervan. Vandaar dat we ook ISO gecertificeerd  zijn.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het ISO-certificaat geeft aan dat alle processen van onze producten en diensten aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen.

Als klant kunt u er dus vanuit gaan dat PROCENTEC een betrouwbare organisatie is, die waarmaakt wat ze belooft.

Ieder jaar wordt PROCENTEC geaudit door de externe en onafhankelijke partij Quality Masters. Bekijk het certificaat van 2018

Locaties

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wateringen (nabij Den Haag). PROCENTEC heeft tevens kantoren in Karlsruhe (Duitsland), Brescia (Italie) en Manchester (Verenigd Koninkrijk).

Contact

PROCENTEC Nederland

Klopperman 16
2292 JD Wateringen

Kamer van Koophandel: 27165526
Bank referentie: ING Bank N.V.
Swift: INGBNL2A
BTW nummer: NL816153073.B01

Tel.: 0174-671 800
Fax: 0174-671 801
Email: info@procentec.com

PROCENTEC Duitsland

Benzstraße 15
76185 Karlsruhe

Tel.: +49 (0) 721-831663-0
Fax: +49 (0) 721-831663-29
Email: info@procentec.de
www.procentec.de

PROCENTEC Italië

Via Branze, 44
25123 BRESCIA (BS)

Tel.: +39 030 2077285
Fax: +31 174 671 801
Mob: +39 339 709 5875
Email: info@procentec.it
www.procentec.it