0174-671 800

Meer informatie over PROCENTEC

Wie is PROCENTEC?


PROCENTEC is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat producten, opleidingen en consultancy levert aan de industriële automatiseringsmarkt. De primaire focus ligt op de ontwikkeling en productie van automatiseringsproducten voor PROFIBUS, PROFINET en Industrial Ethernet.


Sommige van onze producten zijn de meest erkende oplossingen op de markt van vandaag. ProfiTrace, onze mobiele troubleshooting en onderhoudstool, heeft zich gevestigd als een van de meest baanbrekende, maar essentiële tools voor ingenieurs. Daarentegen heeft onze robuuste ProfiHub zich in de afgelopen tien jaar gevestigd als dé oplossing voor het waarborgen van een betrouwbare netwerkinfrastructuur. Door de combinatie van deze producten binnen onze ComBricks-oplossing is PROCENTEC de primaire fabrikant van netwerkcomponenten geworden met de geïntegreerde mogelijkheid voor bewaking en beheer op afstand.


Onze opleidingsfaciliteit, de PROCENTEC Academy, heeft meer dan 4000 ingenieurs gecertificeerd om hun PROFIBUS- en PROFINET-netwerken te implementeren en te onderhouden volgens de hoogste normen.


Het PROCENTEC Competence Centre heeft zich gevestigd als het toonaangevende adviesbureau voor PROFIBUS- en PROFINET-projecten over de hele wereld en adviseert over architectuur, engineering, training en inbedrijfstelling. Zodra een netwerk in gebruik is genomen, hebben we 24/7 experts beschikbaar om vragen te beantwoorden met onderhoud of om te helpen bij het oplossen van een probleem.

PROCENTEC Brochure

Milieubewuste productie

Weinig mensen zouden de realiteit en de gevolgen van de opwarming van de aarde op onze planeet in twijfel trekken. Maar tegelijkertijd biedt de voortdurende technologische vooruitgang op gebieden zoals computers en fysieke materialen ons de kans om regelmatig hun potentieel te evalueren en te overwegen om dingen op een efficiëntere, milieubewustere manier te doen.  Zowel wereldwijd als technologisch gezien verandert de wereld letterlijk voor onze ogen.

Het is veel te gemakkelijk om te zeggen 'we doen dit al'. Het juiste milieuvakje aankruisen. Wat is moeilijker, is de vraag 'Kunnen we meer doen'? We beschouwen het antwoord in het algemeen altijd als ja.  Het klinkt dramatisch, maar we zijn het aan de volgende generatie verplicht om onze methodologie en praktijken voortdurend in vraag te stellen.

Als bedrijf moeten we regelmatig streng in de spiegel kijken, onze voetafdruk extrapoleren en op macroniveau onderzoeken hoe onze processen het milieu beïnvloeden.

Wat betreft de CSR-kenmerken van PROCENTEC producten. We willen onze onderdelen betrekken bij Nederlandse of andere EU-producenten.  Waar mogelijk proberen we gerecycled plastic te gebruiken. Eindproducten en componenten worden geassembleerd en in eigen laboratorium in Watering geplaatst.

We verzenden onze onderdelen over de hele wereld, maar streven er altijd naar om zo milieubewust mogelijk te verzenden. Verpakkingen zijn altijd recyclebaar. Wij besteden veel aandacht aan het zo efficiënt mogelijk transporteren van de zendingen om onze voetafdruk te verkleinen.

Producten 

PROCENTEC Products

Wij leveren alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Onze producten meten, signaleren en verbinden de verschillende onderdelen van een procesinstallatie en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt. Toepassingen zijn denkbaar in allerlei installaties op zowel de fabrieks- als utiliteitsvloer. Al onze producten ontwikkelen en maken wij op Nederlandse bodem.   

Bekijk onze producten

Service & Support 

null

Onze dienstverlening houdt echter niet op na het leveren van het juiste product. PROCENTEC staat eindgebruikers bovendien bij tijdens implementatieprocedures, certificeringstrajecten en storingen. Onze specialisten zijn ad hoc of op periodieke basis in te zetten om u bij te staan. Dat kan vanuit ons kantoor in Wateringen of bij u op locatie, waar dan ook ter wereld. Oftewel, PROCENTEC is hèt loket voor al uw PROFIBUS en PROFINET vraagstukken. 

Lees meer over Service & Support

 

 

Training 

 

PROCENTEC is zeer succesvol met zijn PROFIBUS en PROFINET opleidingen. Tot nu toe zijn er meer dan 4.000 deelnemers die van ons een certificaat hebben ontvangen. 

De kosten voor engineering, montage, inbedrijfstelling en onderhoud spelen altijd een belangrijke rol bij het kiezen van een veldbus.

Wij trainen onze deelnemers in hoe de implementatie van PROFIBUS en PROFINET kan helpen om de kosten op al deze gebieden te reduceren.

Onze praktijkervaring speelt hierbij een zeer belangrijke factor!

undefined

Bekijk het trainingsoverzicht 

Competence Center en Testlab

Competence Center

Wij zijn een internationaal PROFIBUS en PROFINET Competence Center waar alle benodigde expertise ter beschikking is om onze projecten en diensten te realiseren. Wij beschikking daarnaast over echte experts wiens kennis ons uniek maakt in de wereld.

Door onze internationale erkenning worden we gecontracteerd voor projecten in Europa en daarbuiten en bieden een breed scala van commerciële diensten 

Test Laboratory

PROCENTEC is 1 op 11 geaccrediteerde PROFIBUS- en PROFINET-testlaboratoria wereldwijd voor de certificering van devices. In ons laboratorium vertrouwen verkopers uit de hele wereld op ons om hun producten te testen op PROFIBUS- en PROFINET-compatibiliteit. Op basis van de positieve testrapporten van ons laboratorium geeft PROFIBUS & PROFINET International certificaten uit voor de geteste apparaten.

Demo Center

We hebben een demonstratie faciliteit, die wordt gebruikt voor de ondersteuning van  trainingen, demonstraties, engineering en beurzen. Het democenter bestaat uit meer dan 250 apparaten van meer dan 40 leveranciers. 

ProfiTrace 

null

Op het gebied van mobiele PROFIBUS onderhoudsgereedschappen heeft PROCENTEC met ProfiTrace wereldwijd het grootste marktaandeel verworven. Onze robuuste ProfiHubs blijken jarenlang ongekend betrouwbaar te werken in netwerkinfrastructuren op zowel de fabrieks- en utiliteitsvloer. 

Door deze uitstekende combinatie te integreren in het ComBricks platform groeien we razendsnel naar de technologieleider-positie voor netwerkcomponenten met geïntegreerde monitoring faciliteiten en asset management. 

ProfiTrace

ISO 9001 gecertificeerd

ISO certificaat PROCENTEC

PROCENTEC hecht veel waarde aan klanttevredenheid, de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en het continue verbeteren hiervan. Vandaar dat we ook ISO gecertificeerd  zijn.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het ISO-certificaat geeft aan dat alle processen van onze producten en diensten aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen.

Als klant kunt u er dus vanuit gaan dat PROCENTEC een betrouwbare organisatie is, die waarmaakt wat ze belooft.

Ieder jaar wordt PROCENTEC geaudit door de externe en onafhankelijke partij Quality Masters. Bekijk het certificaat van 2018

Locaties

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wateringen (nabij Den Haag). PROCENTEC heeft tevens kantoren in Karlsruhe (Duitsland), Brescia (Italie) en Manchester (Verenigd Koninkrijk).

Contact

PROCENTEC Nederland

Klopperman 16
2292 JD Wateringen

Kamer van Koophandel: 27165526
Bank referentie: ING Bank N.V.
Swift: INGBNL2A
BTW nummer: NL816153073.B01

Tel.: 0174-671 800
Fax: 0174-671 801
Email: info@procentec.com

PROCENTEC Duitsland

Benzstraße 15
76185 Karlsruhe

Tel.: +49 (0) 721-831663-0
Fax: +49 (0) 721-831663-29
Email: info@procentec.de
www.procentec.de

PROCENTEC Italië

Via Branze, 44
25123 BRESCIA (BS)

Tel.: +39 030 2077285
Fax: +31 174 671 801
Mob: +39 339 709 5875
Email: info@procentec.it
www.procentec.it