0174-671 800

SPS Automation Middle East

18 sep 2018 - 19 sep 2018

Van 18 t/m 19 september is PROCENTEC aanwezig op de eerste editie van de SPS Automation Middle East in Dubai. Deze beurs brengt professionals uit de Automation, IoT en Artificial Intelligence Industry samen. Tijdens deze twee dagen worden de nieuwste innovaties en oplossingen uit deze industrieën gedemonstreerd.

Samen met ASM – Process Automation, onze partner in het Midden Oosten, hebben wij een stand in de Festival Arena in Dubai.

Wij zijn in Dubai aanwezig om onze PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet oplossingen te presenteren. In het centrum van de aandacht vindt u de PROCENTEC Mercury, onze nieuwste oplossing voor Industrieel Ethernet en PROFIBUS-diagnostiek. Andere producten zoals de PROCENTEC Atlas, ProfiTrace, ComBricks, ProfiHubs en VPGates zullen ook gepresenteerd worden.

Tijdens deze beurs zal PROCENTEC vertegenwoordigd zijn in een panel tijdens discussies en geven wij een presentatie over predictive maintenance.

Bezoek onze stand gedurende deze dagen tussen 10.00 en 18.00 uur in de Festival Arena en geniet van onze verse stroopwafels, welke door onze eigen chef worden gemaakt.

 

 

 

 

 

%MCEPASTEBIN%