0174-671 800

WoTS

02 okt 2018 - 05 okt 2018

Van 2 tot en met 5 oktober vindt de World of Technology and Science (WoTS) plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs is opgedeeld in 5 verschillende thema’s: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Door deze werelden te combineren, krijgen bezoekers uit de industrie, laboratoria, zorg en wetenschap de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Natuurlijk zullen wij onze PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet oplossingen presenteren. In het centrum van de aandacht zal u de PROCENTEC Mercury vinden, onze nieuwste oplossing die u de mogelijkheid geeft om PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet diagnostiek uit te voeren in 3 makkelijke stappen. Daarnaast zullen we een nieuwe feature voor de PROCENTEC Atlas en PROCENTEC Mercury presenteren die machinebouwers en netwerkbeheerders een nieuw inzicht zullen geven in hun netwerk. Andere producten zoals de PROCENTEC Atlas, ProfiTrace, ComBricks, ProfiHubs en VPGates zullen ook gepresenteerd worden.

Zoals u van ons gewend bent, zal PROCENTEC aanwezig zijn op dit evenement. Naast onze eigen stand, zullen we ook aanwezig zijn op de FEDA Lounge. U kunt ons vinden in hal 11, op stand D046. Wij zullen onze oplossingen presenteren in dezelfde hal als Phoenix Contact, FESTO, Yaskawa, Turck, Weidmüller, en itsme. Daarnaast zijn wij ook aanwezig op de FEDA Lounge die u kunt vinden in hal 10, op stand A036/B036.

Samen met andere exposanten van de FEDA Lounge, zal PROCENTEC onderdeel zijn van een presentatie over predictive maintenance. Tijdens deze presentatie, die zal worden gehouden door een externe spreker, krijgen bezoekers de kans om te zien wat predictive maintenance betekent voor de verschillende exposanten van de FEDA Lounge.

U kunt zich via de onderstaande link met de code WOTS1328 aanmelden voor een gratis ticket. We hopen u daar te zien!

Klik hier voor uw gratis registratie

undefined