0174-671 800

PROCENTEC producten UL-gecertificeerd

19 januari 2016

Waarom is UL certificatie belangrijk? Er zijn specifieke normen en eisen voor het exporteren van producten naar de Verenigde Staten en Canada. De normen voor de veiligheid van elektronische producten en ook de regelgeving rond het keuren en certificeren van producten, wijkt aanzienlijk af van de Europese regels. Kenmerkend voor de Amerikaanse normen zijn de specifieke eisen ten aanzien van de brandveiligheid van materialen.

UL staat voor Underwriters Laboratories, dit is een wereldwijd erkend en onafhankelijk veiligheidsconsulting- en certificeringsbedrijf in Amerika dat producten certificeert volgens de regelgeving die geldt voor Verenigde Staten en Canada. Er wordt streng gekeken naar het juiste gebruik van materialen en componenten, waarbij de geproduceerde producten vier keer per jaar worden gecontroleerd.

PROCENTEC producten UL-gecertificeerd

De onderstaande producten van PROCENTEC hebben de grondige testprocedure ondergaan. De producten hebben het UL-certificaat - voor zowel Canada als de US - ontvangen en daar zijn wij zeer trots op!

UL-listed

 

 

 

 

ComBricks

Combricks Backplanes 

ProfiHub