0174-671 800

Drukbezochte Distributor Meeting in Wateringen in teken van Atlas en 20 jaar PROCENTEC

24 juli 2017

Ruim 30 distributeurs van over de hele wereld waren van 4 tot en met 6 juli 2017 aanwezig op het PROCENTEC hoofdkantoor in Wateringen tijdens de jaarlijkse Distributor Meeting. Vanwege de lancering van PROCENTEC Atlas werd de Meeting dit keer al in juli gehouden, in plaats van aan het einde van het jaar. Hierdoor kregen de aanwezige distributeurs de kans om al in een vroeg stadium nauw kennis te kunnen maken met deze nieuwe oplossing. Daarnaast kon zo ook het twintigjarig jubileum van PROCENTEC worden gevierd.


distributors

Tijdens een interactieve training bespraken PROCENTEC experts alle ins en outs van Atlas en mochten de deelnemers zelf aan de slag met het product. Terwijl alle aspecten van Atlas uitvoerig werden behandeld, wisselden de aanwezigen ideeën en feedback in rap tempo uit. De vele suggesties die vanuit de distributeurs kwamen werden hierbij zeer gewaardeerd. Na deze training concludeerden de distributeurs, dat Atlas daadwerkelijk dé oplossing voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek is, dankzij de uitgebreide mogelijkheden en de eenvoud in gebruik.

Cultuurverschillen

Vanwege het samenzijn van zoveel verschillende nationaliteiten liep cultuur als een rode draad door deze Distributor Meeting. De Meeting werd op 5 juli geopend met een interessante presentatie waarin de verschillen tussen culturen aan bod kwamen. Binnen de organisatie van PROCENTEC speelt cultuur een belangrijke rol en door dit onderwerp centraal te maken tijdens de Distributor Meeting, wordt het belang van communiceren en begrip op een internationaal platform onderstreept.

Natuurlijk ging het tijdens de Meeting niet alleen over serieuze zaken. Er was tevens genoeg vrije tijd om elkaar beter te leren kennen. Zo ging de groep gezamenlijk uit eten en werd er een cultuurquiz gehouden, waarbij voor de deelnemers mooie prijzen te winnen waren.