0174-671 800

Drukke SPS IPC Drives met Atlas updates voor PROCENTEC

21 december 2017

Van 28 november to 30 november 2017, was PROCENTEC aanwezig op de SPS IPC Drives in Neurenberg, Duitsland. De SPS IPC Drives is Europa’s leidende beurs in de elektrische automatiserings technologie industrie. Dit evenement bood een mooie kansen om de nieuwste trends, innovaties en producten in de elektrische automatisering te ontdekken. PROCENTEC’s experts waren aanwezig op PROCENTEC’s eigen stand in hal 10 en op de PI stand in hal 2.

PROCENTEC Atlas updates

Na het lanceren van de PROCENTEC Atlas op de Hannover Messe eerder dit jaar, was het tijd om updates te presenteren voor deze Industrieel Ethernet diagnostiek oplossing op de SPS. PROCENTEC Sales Engineers Vanity Karstan, Alon Wouterse, Marco Bekker en Mu Jung Wang presenteerden deze updates op de stand in Engels, Duits en Mandarijn. Deze updates zijn gebaseerd op behoeften en feedback van klanten and omvatten, onder andere, de mogelijkheid om de device list en alarm list te exporteren naar een CSV bestand voor documentatie of analyse. De topologie functie in Atlas is uitgebreid en laat nu ook glasvezel en draadloze verbindingen zien. Daarnaast is nu ook, net als PROFINET en Modbus TCP, Ethernet/IP een automatisch gedetecteerd protocol.

null

Klik hier voor de presentatie in het Engels.

Klik hier voor de presentatie in het Duits.

Klik hier voor de presentatie in het Mandarijn.

Informatieve lezingen                                                               

PROCENTEC’s experts lieten hun gezichten niet alleen op de stand zien, maar boden bezoekers van de beurs ook informatieve lezingen. Trainer en Support Engineer Ruben Bay presenteerde zijn onderwerp ‘PROFINET problemen vermijden’ op dinsdag en deelde zijn veldkennis met geïnteresseerden. Op woensdag sprak Matthew Dulcey, Hoofd Commerciele Innovatie, over het potentieel van Industrie 4.0. Samen met bezoekers onderzocht hij welke factoren moeten worden overwogen door managers en bedrijven bij het nemen van een commerciële beslissing om waarde te creëren in deze nieuwe realiteit. Op de laatste dag van de SPS presenteerde R&D-manager Marco Hijmans wat PROCENTEC in de toekomst voor IoT voorziet. Hij vertelde hoe de millenniumgeneratie vertrouwt op technologie om relevante en gemakkelijk te begrijpen informatie te geven en hoe dit de toekomst vormt voor IoT. Alle lezingen waren goed bezocht en leidde tot extra bezoekers op de stand van PROCENTEC!

Stroopwafels en PROCENTEC goodies

null

Het waren niet alleen PROCENTEC’s oplossingen die bezoekers naar de stand in hal 10 bracht, maar ook de geur van verse stroopwafels. Veel SPS bezoekers genoten van deze hollandse snack. Ook konden bezoekers op de PROCENTEC stand genieten van een cocktail gemaakt door PROCENTEC’s Managing Director Pieter Barendrecht. Naast de stroopwafels en cocktails waren ook de ‘I Love Atlas’-buttons goed zichtbaar op de beurs.

 

 

 

PROCENTEC kijkt terug op een succesvolle SPS en wil iedereen bedanken die de stand heeft bezocht!

null