0174-671 800

Informatieve lezingen en demonstratie PROCENTEC Atlas tijdens Botlek Studiegroep

21 september 2017

Op donderdagavond 14 september 2017 was PROCENTEC gastheer voor het tweemaandelijkse netwerkevenement van de Botlek Studiegroep. Ondanks het slechte weer, dat zorgde voor de op één na drukste avondspits in Nederland van 2017, hadden ruim dertig genodigden uit de industrie de moeite genomen om ons hoofdkantoor in Wateringen te bezoeken.

Voor de avond waren drie interessante sprekers uitgenodigd, die na een heerlijk dinerbuffet hun kennis deelden rond het centrale thema ‘Betrouwbaarheid van besturings- en informatiesystemen’.

Tussen de lezingen door stonden experts van PROCENTEC klaar om de aanwezigen alles te vertellen over onze nieuwste oplossing, PROCENTEC Atlas. Deze diagnostische tool voor Industrieel Ethernet netwerken kon rekenen op veel interesse vanwege de krachtige features als de Topologie en de Q-Factor die inzicht kunnen geven in complexe netwerken. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel, waarbij de aanwezigen in contact kwamen met andere vakcollega’s.

PROCENTEC en de Botlek Studiegroep kunnen terugkijken op een geslaagde avond en hebben de wens uitgesproken om dit evenement nogmaals te organiseren in Wateringen.

Bekijk alle foto’s van het evenement via: https://myalbum.com/album/rXywb9fxmoVe