0174-671 800

Positieve feedback voor Atlas tijdens Automation 2017

13 april 2017

Op 5 en 6 april 2017 nam PROCENTEC deel aan de vakbeurs Automation 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs is de ontmoetingsplaats voor de machinebouwer die op zoek is naar automatiseringsoplossingen. Er kwamen in totaal bijna 6.500 bezoekers op de beurs af.

PROCENTEC was aanwezig op de beurs met een eigen stand, waar ons team de mogelijkheid kreeg om vele (potentiële) klanten te spreken uit de verpakkings- en logistieke automatisering. Bij onze stand werden bezoekers geïnformeerd over onze ComBricks, ProfiTrace, VPSwitch en VPGate producten. Tijdens de beurs spraken wij met veel system integrators die op dit moment al gebruik maken van onze PROFIBUS diagnostische oplossingen, maar nog niet de overstap hebben gemaakt naar Industrieel Ethernet.

Ons team gaf ook meerdere presentaties over Atlas, onze oplossing voor Industrieel Ethernet diagnostiek. Deze nieuwe tool wordt officieel gelanceerd op 25 april tijdens de Hannover Messe. Veel bezoekers toonden hun interesse in onze nieuwe oplossing. Uit de feedback die wij ontvingen, bleken bezoekers vooral enthousiast over het feit dat Atlas een goed overzicht geeft van wat er zich afspeelt in het netwerk en dat het kan worden gebruikt om inzicht te geven over waar mogelijke problemen kunnen optreden. De bezoekers waren zeer geïnteresseerd in de combinatie van PROFIBUS en PROFINET diagnostiek in één interface. Alle feedback wordt gebruikt om het product verder te verbeteren.