0174-671 800

PROCENTEC versterkt relatie met Honeywell tijdens HUG

10 oktober 2017

Van 25 tot en met 28 september 2017 was PROCENTEC aanwezig tijdens de Honeywell Users Group EMEA Conference in het World Forum in Den Haag. Honderden gebruikers binnen de industriƫle automatiseringssector en experts uit de industrie kwamen hier samen om de laatste trends binnen de industrie en technologische ontwikkelingen te ontdekken.

Omdat PROCENTEC nauw met Honeywell samenwerkt aan diverse projecten wereldwijd, mochten wij aanwezig zijn met een eigen stand. Hier konden bezoekers terecht voor onze innovatieve oplossingen voor PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet. Veel aandacht ging daarbij uit naar PROCENTEC Atlas, onze nieuwste oplossing voor het permanent monitoren en diagnosticeren van Ethernet netwerken.

Het programma omvatte daarnaast een groot aantal workshops, kennissessies en rondetafeldiscussies. Hier hadden onze experts de mogelijkheid om hun kennis over onder andere cyber security en asset management te vergroten.

Na de HUG Americas, die afgelopen juni werd gehouden in Texas, was dit de tweede keer dit jaar dat wij op een Honeywell evenement vertegenwoordigd waren. Voor ons een succesvolle mogelijkheid om niet alleen onze producten te tonen, maar ook om onze relatie met Honeywell te versterken.