0174-671 800

Informatieve en succesvolle ProfiDag voor PROCENTEC in Italië

22 november 2017

Op 15 november was PROCENTEC aanwezig op de laatste PROFIBUS & PROFINET Italië dag van 2017 in San Marino. PROFIBUS en PROFINET experts waren aanwezig om hun producten te laten zien en bezoekers kwamen samen om de nieuwste trends in de industrie en technologische ontwikkelingen te ontdekken.

Van de 80 personen die zich hadden geregistreerd, kwam door het slechte weer maar 50% naar het evenement. Ondanks de onverwachte lage opkomst, waren er veel geïnteresseerden bij de PROCENTEC stand. Bij deze stand konden bezoekers terecht voor onze innovatieve oplossingen voor PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet.

Het onderwerp van het evenement was de toekomst en Industrie 4.0, maar de PROCENTEC experts zagen toch ook veel interesse voor de ProfiTrace. Door het bezoeken van dit evenement heeft PROCENTEC relaties met klanten uit de papier en staal industrie kunnen versterken. Daarnaast hadden onze PROCENTEC experts ook interessante gesprekken met partners als GE, Hilscher, Auma, HMS en Siemens, over trends in de industriële automatisering en hoe het consortium zou moeten reageren en ontwikkelen.

De dag begon met een presentatie over industriële automatisering trends wat betreft Industrie 4.0, PROFIBUS, PROFINET en I/O Link met een vergelijking tussen verschillende Ethernet bussen. Na de lunch konden verschillende workshops bezocht worden, waarbij de onderwerpen diagnosticeren en probleemoplossing, veiligheid en beveiliging, en hoe een PROFINET netwerk geïmplementeerd moet worden, voorbij kwamen.