0174-671 800

Succesvolle dag voor PROCENTEC in Italië

20 juni 2017

Op woensdag 14 juni 2017 nam PROCENTEC deel aan de PROFIBUS & PROFINET Dag Italia in Brugnera (PN). Dit evenement werd bezocht door ongeveer zestig mensen, waarvan de meesten systeemintegrators waren van ingenieursbedrijven uit het noordoosten van Italië. Voor de aanwezigen was dit een mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen in de Italiaanse markt en te zien welke nieuwe producten beschikbaar zijn. Het hoofdonderwerp van het evenement was Industrie 4.0.

Profiday Italy PROCENTEC

PROCENTEC was aanwezig met zijn eigen ‘Profistation’, waar het zijn oplossingen voor PROFIBUS en PROFINET kon tonen. Daaronder bevonden zich de ComBricks- en ProfiHub-families en Atlas, de visie voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek. Veel mensen lieten hun interesse blijken in dit nieuwe product, omdat het inzicht en kennis biedt in grote fabrieksnetwerken. De geïnteresseerden lieten daarbij wel weten graag nog meer informatie te willen ontvangen.

Veel aandacht voor ProfiHub

Profiday Italy PROCENTEC

Omdat veel Italiaanse bedrijven nog altijd met werken met PROFIBUS en hun netwerken willen uitbreiden, was er ook veel aandacht voor de ProfiHub-familie. Volgens de bezoekers heeft de ProfiHub als voordeel, dat het de snelheid van netwerken daarbij niet verlaagt, terwijl producten van concurrenten dat wel doen.

Gebruik ProfiTrace tijdens workshop

null

In de middag werden verschillende workshops gehouden waarin bezoekers in contact konden komen met de aanwezige experts. Eén van die workshops ging over het troubleshooten en diagnosticeren van netwerken. Tijdens deze sessie werd PROCENTEC’s welbekende ProfiTrace toolkit gebruikt om te laten zien hoe het troubleshooten van PROFIBUS netwerken in zijn werk gaat. Dit toont aan dat de ProfiTrace op dit moment nog altijd de krachtigste mobiele busmonitor voor PROFIBUS netwerken is.