Zie "Medewerkers"

Succesvolle lancering van Atlas tijdens de Hannover Messe

16 mei 2017

Van 24 tot en met 28 april was PROCENTEC aanwezig op de Hannover Messe in Duitsland. Dit is de grootste beurs ter wereld op het gebied van fabrieks- en procesautomatisering, systeemoplossingen en industriële IT. De experts van PROCENTEC stonden voor de bezoekers klaar in zowel de eigen stand als de PI stand in hal 9.

Nederlandse stroopwafels populair

Vele bezoekers vonden eenvoudig hun weg naar de stand van PROCENTEC. Niet alleen voor Atlas, maar ook om een Nederlandse stroopwafel te eten. De stroopwafel werd al heel snel een populaire snack tijdens de Hannover Messe. Daarnaast liepen diverse beursgangers rond met een ‘I Love Atlas’-button, om op die manier extra bewustzijn te creëren voor dé visie voor Industrieel Ethernet diagnostiek.

Lancering Atlas

Hannove

Op dinsdag 25 april vond de succesvolle lancering van Atlas plaats. Een grote menigte bezocht de PROCENTEC stand voor dit officiële moment en om een glas champagne te drinken met de crew. Tijdens de presentatie keek Managing Director Pieter Barendrecht terug op het 20-jarig bestaan van PROCENTEC. Product manager Oscar Abbenhuis nam de bezoekers mee langs het ontwikkelproces en Global Sales Manager Matt Dulcey sprak over de toegevoegde waarde van Atlas.

Koningsdag op de PROCENTEC stand

Twee dagen later kwam de volledige PROCENTEC-crew vanwege Koningsdag in het oranje gekleed naar de beurs. Diezelfde dag gaf CTO Paulo Silva in de oranje traditie zijn presentatie over Industriële Edge technologie, het overwinnen van de data overload en nieuwe applicaties in het Holland High Tech House. De volle zaal hing daarbij aan zijn lippen.

PROCENTEC kijkt terug op een succesvolle Hannover Messe en bedankt iedereen voor hun bezoek.