0174-671 800

Succesvolle PROFIdag in Veenendaal

15 november 2017

Op 9 November 2017 nam PROCENTEC deel aan de PROFIdag in de Basiliek te Veenendaal. Leden van PI Nederland waren aanwezig en meer dan 160 bezoekers kwamen samen om de nieuwste trends in de industrie en technologische ontwikkelingen ontdekken.

PROCENTEC was aanwezig met een eigen stand en bezoekers konden hier terecht voor onze innovatieve oplossingen voor PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet. Door de nieuwe locatie in Veenendaal waren er veel nieuwe gezichten en dit leidde tot interessante gesprekken met potentiële klanten. Daarnaast waren de PROCENTEC experts in staat om relaties met LEONI, Festo en Weidmüller te versterken.

Industriële Automatisering studenten van de Avans Hogeschool waren aanwezig om verschillende pilot plant projecten te presenteren. PROCENTEC ondersteunde een van de groepen door een PROCENTEC Atlas aan te bieden. Ze gebruikten het om een korte demonstratie te geven en dit gaf nogmaals de gebruiksvriendelijkheid weer van de PROCENTEC Atlas.

Tijdens het evenement waren er ook een aantal workshops en lezingen. PROCENTEC’s CTO Paulo Silva gaf een van de lezingen en praatte over de blinde vlek in predictive maintenance & asset management. Hij vertelde over hoe complexere systemen vragen om predictive maintenance om de productieprocessen te kunnen behoeden voor problemen. Zijn lezing werd goed ontvangen door meer dan 20 geïnteresseerde bezoekers.