Zie "Medewerkers"

PROCENTEC opent nieuw kantoor in Manchester, Verenigd Koninkrijk

18 januari 2018

PROCENTEC, kennispartner op het gebied van PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet technologie, is trots om te kunnen mededelen dat het officieel een nieuw kantoor heeft geopend in Manchester, Verenigd Koninkrijk. Dit nieuwe kantoor geeft PROCENTEC de mogelijkheid om haar Britse klanten nog beter te bedienen.

De opening van dit gloednieuwe kantoor is een natuurlijke vervolgstap voor PROCENTEC. Door nu zelf de markt te bedienen, kan PROCENTEC haar naam meer gestalte geven in de Britse markt voor PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet. PROCENTEC zal verder bouwen op de jarenlange succesvolle samenwerking met verschillende distributeurs in het Verenigd Koninkrijk en zal dit blijven doen. PROCENTEC wil hen bedanken voor de steun. PROCENTEC’s nieuwe Sales Engineer voor het Verenigd Koninkrijk, Jonathan Machin, zal het nieuwe kantoor leiden en PROCENTEC actief op de Britse markt promoten. Het Britse kantoor van PROCENTEC is vanaf 1 februari operationeel.

Het nieuwe kantoor wordt het vierde van PROCENTEC na Wateringen (Nederland), Karlsruhe (Duitsland) en Brescia (Italië). Het zal zich in eerste instantie richten op sales activiteiten, maar PROCENTEC heeft de ambitie om ook hier op termijn een officieel Training Center te worden. Om dit te bereiken zal PROCENTEC nauw samenwerken met PI UK om aan alle voorwaarden te kunnen voldoen.