Zie "Medewerkers"

Productie Proces Automatisering evenement legt focus op Industrie 4.0 en IIoT

20 februari 2018

Op 6 februari 2018 vond het jaarlijkse Productie Proces Automatisering (PPA) evenment plaats in Nijkerk. De PPA wordt elk jaar bezocht door management, directies, engineers, inkopers en operators in de proces automatiseringsindustrie. Het seminarprogramma bood bezoekers en exposanten kennis voor het verbeteren van prestaties, efficiency en effectiviteit. De presentaties gingen onder meer in op Industrial Internet of Things (IIoT), intelligente sensortechniek, standaarden, predictive analytics, plant asset management en continuïteit van de productie.

PROCENTEC was aanwezig met zijn eigen experts op deze drukke dag die gefocust was op Industrie 4.0 en IIoT. Door deze focus ging de meeste aandacht op de PROCENTEC table top uit naar de PROCENTEC Atlas en de ComBricks product familie. Door de dag heen konden PROCENTEC’s experts laten zien aan bezoekers dat het op afstand monitoren en analyseren van een installatie’s infrastructuur belangrijke onderdelen zijn van Industrie 4.0 en IIoT. Producten als ComBricks en de PROCENTEC Atlas zijn goede voorbeelden die deze mogelijkheden laten zien.

Een van de presentaties in het seminarprogramma werd gehouden door PROCENTEC’s accountmanager Clement Jense. Het onderwerp van de presentatie was: ‘Kantoorautomatisering belangrijker dan fabriek?’ Hij kaartte aan dat, na 20 jaar ervaring, PROCENTEC concludeert dat 90% van alle fouten in de bekabeling zit. In een zaal vol geïnteresseerde luisteraars, sprak hij over het belang van het volgen van richtlijnen en gebruik van gecertificeerde installateurs om een stabiel netwerk te garanderen.

We hopen dat bezoekers interessante tips mee hebben kunnen nemen naar hun werk, zodat ze in de toekomst meer stabiele netwerken kunnen creëren.

Geïnteresseerd in de presentatie? Download deze dan hier.