0174-671 800

Deelname PROCENTEC aan Industrial Ethernet 2014

21 februari 2014

Donderdag 3 april neemt PROCENTEC als kennispartner deel aan Industrial Ethernet 2014. Deze vindt plaats in conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’ te Soesterberg. Het evenement informeert (potentiële) gebruikers over de voordelen van Industrial Ethernet. Tijdens deze dag wordt gezamenlijk gekeken naar hoe het maximale uit Industrial Ethernet gehaald kan worden. Dankzij de kennis en ervaring van de professionals, krijgen de bezoekers een compleet beeld van de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Kortom, een collectief consult met volledige informatie op één dag.

Industrial Ethernet is nu al niet meer weg te denken binnen de productieomgeving. Dit biedt tal van voordelen waaronder: snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. De mogelijkheden van Industrial Ethernet zijn daarom groots. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche. Daarnaast is de verborgen kracht van Industrial Ethernet om diagnostische informatie uit installaties en netwerken te halen. Het biedt de gelegenheid om op afstand installaties te monitoren en om via e-mail de gebruiker te alarmeren. Onderhoud komt veel meer tot zijn recht door gebruik te maken van Industrial Ethernet.

Programma Industrial Ethernet 2014:
Om bezoekers tijdens dit evenement zo goed mogelijk te informeren, is de dag opgedeeld in drie parallelle sessies: Functionaliteit, Architectuur en Medium. Tijdens deze dag zal PROCENTEC deelnemen aan de sessie Functionaliteit. Zo bespreken zij welke kansen er liggen in de procesindustrie door het toepassen van Industrial Ethernet. Tijdens deze sessie staat de bijdrage voor de gebruiker, het einddoel, monitoring en diagnose centraal. Ontdek dé verborgen kracht van Industrial Ethernet bij PROCENTEC en schrijf je direct in.

Inschrijving:
Aanmelden voor Industrial Ethernet 2014 kan via: www.indethernet.nl. Via deze link kunt u zich kosteloos aanmelden om het evenement te bezoeken. Voor meer informatie over de deelname van PROCENTEC aan de Industrial Ethernet 2014, kunt u terecht bij Danny Hogeveen, Sales Engineer bij PROCENTEC.

Over PROCENTEC:
PROCENTEC is specialist op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie en ontwikkelt producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. PROCENTEC levert alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Deze producten meten, signaleren en verbinden de verschillende onderdelen van een procesinstallatie en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt. PROCENTEC is daarnaast in Nederland een aanbieder op het gebied van PROFIBUS en PROFINET opleidingen. De opleidingen zijn snel, duidelijk en praktijkgericht. PROCENTEC is het Competence Center voor PROFIBUS en PROFINET en biedt een uitgebreid pakket opleidingen, waaronder gecertificeerde PROFIBUS en PROFINET opleidingen. Oftewel, PROCENTEC is het loket voor al uw PROFIBUS en PROFINET vraagstukken.

Deelname PROCENTEC aan Industrial Ethernet 2014
Deelname PROCENTEC aan Industrial Ethernet 2014