0174-671 800

Open sessie PROCENTEC Certified PROFIBUS Engineer opleidingen bij Actemium

18 april 2014

PROCENTEC, specialist op het gebied van PROFIBUS en PROFINET, biedt van 2 tot en met 6 juni de wereldwijd erkende opleidingen Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS PA Engineer aan bij Actemium te Veghel. Het betreft een open sessie in het EduLab van Actemium. Dit is een unieke kans voor technici die zich officieel willen laten certificeren tot bekwame Certified PROFIBUS Engineers. Gecertificeerde engineers zijn immers de garantie voor een goed functionerende en betrouwbare installatie. Dit garandeert de hoogste uptime, de laagste operationele kosten en de optimalisatie van het gehele productieproces.

PROFIBUS speelt een primaire rol in de automatiseringstechniek. Het merendeel van de projecten mag daarom alleen uitgevoerd worden door gecertificeerde PROFIBUS engineers. Training is daarom essentieel. De opleidingen Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS PA Engineer zijn wereldwijd erkende opleidingen die een kwaliteitsplatform creëren voor PROFIBUS gediplomeerde personen die door een officieel examen zijn geaccrediteerd. Na het behalen van het examen, krijgt de cursist de titel ‘Certified PROFIBUS Engineer’ en wordt hij officieel geregistreerd.

Inhoud
De opleidingen Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS PA Engineer zijn volledig ingespeeld op de behoeften van engineers die zich dagelijks met het inrichten van een PROFIBUS installatie bezighouden. Het omvat een compleet kennispakket dat zich geheel op de praktijk richt. Tijdens deze opleiding leren technici hoe zij een PROFIBUS installatie op de juiste manier inrichten. Dit wordt gefundeerd met theorie over de techniek van RS 485, PROFIBUS techniek, netwerkcomponenten, meet- en testgereedschappen, busparameters, MBP, DP/PA koppelaars en links, DP-V1, parameters en profielen, netwerkcomponenten en explosieveiligheid. De opleiding PROFIBUS PA Engineer kan alleen gevolgd worden als het Certified PROFIBUS Engineer diploma is behaald.

Details
De opleidingen vinden plaats van 2 tot en met 6 juni 2014 bij Actemium, Costerweg 5, 5466 AM te Veghel. Het betreft open sessies. Wees er op tijd bij, want vol is helaas vol.

Certified PROFIBUS Engineer:
Data: 2 - 4 juni 2014, 09:00 – 17:00 uur
Trainingswijze: Praktijk, theorie en een examen (MBO/HBO niveau)
Duur: 3 dagen (inclusief examen)
Prijs: 1850,- p.p.

Certified PROFIBUS PA Engineer:
Data: 5 - 6 juni 2014, 09:00 – 17:00 uur
Trainingswijze: Praktijk, theorie en een examen (MBO/HBO niveau)
Duur: 2 dagen (inclusief examen)
Prijs: 900,- p.p.

Inschrijven
Cursisten kunnen zich via een aanmeldingsformulier op de website van PROCENTEC inschrijven: www.procentec.nl/training. Voor meer informatie over de opleidingen Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS PA Engineer neemt u contact op met Oscar Abbenhuis, Head of Training bij PROCENTEC.

Over PROCENTEC
PROCENTEC is specialist op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie en ontwikkelt producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat onze cliënten succesvol opereren in de wereld van de industriële automatisering en het maximale rendement uit hun proces halen. Wij leveren alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Onze producten meten, signaleren en verbinden de verschillende onderdelen van een procesinstallatie en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt. Al onze producten ontwikkelen en maken wij op Nederlandse bodem en worden via ons wereldwijde netwerk van distributeurs geëxporteerd. PROCENTEC staat eindgebruikers daarnaast bij tijdens implementatieprocedures, certificeringstrajecten en storingen. PROCENTEC is het Competence Center voor PROFIBUS en PROFINET en biedt een uitgebreid pakket opleidingen, waaronder gecertificeerde PROFIBUS en PROFINET opleidingen.

Klopperman 16 | 2292 JD Wateringen | The Netherlands | W: www.procentec.nl
T: +31 (0)174 671 800 | F: +31 (0)174 671 801 | E: info@procentec.com