0174-671 800

PROCENTEC is verhuisd

01 april 2014

PROCENTEC, specialist op het gebied van PROFIBUS en PROFINET, is per 1 april binnen Wateringen verhuisd. PROCENTEC is de afgelopen jaren flink uit haar jasje gegroeid. Om haar klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, was het noodzakelijk om te verhuizen.

Na tien succesvolle jaren in het oude kantoor, is PROCENTEC verhuisd naar een gloednieuw hoofdkantoor aan de Klopperman 16 te Wateringen. Dit moderne pand is speciaal voor PROCENTEC en haar klanten ontworpen en is van alle benodigde faciliteiten voorzien. Door te werken met high tech materialen en veel glas biedt deze locatie veel ruimte en een persoonlijk toegankelijke sfeer die optimaal geïntegreerd is met haar omgeving.

Het pand beschikt over professionele cursusruimtes die van alle gemakken zijn voorzien om klanten een diversiteit aan interessante trainingen te bieden. Daarnaast heeft het een geavanceerde Research & Development- en productieafdeling waar de industriële netwerkproducten worden ontwikkeld en geproduceerd. Dit gebeurt geheel op Nederlandse bodem. Mede dankzij deze nieuwe locatie kan PROCENTEC haar klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis en verrassen met innovatieve oplossingen.

Nieuwe adres PROCENTEC
Klopperman 16
2292 JD Wateringen
Nederland

Overige contactgegevens blijven ongewijzigd
T +31 (0)174 671 800
F +31 (0)174 671 801
E info@procentec.com
W www.procentec.nl


Over PROCENTEC
PROCENTEC is specialist op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie en ontwikkelt producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat onze cliënten succesvol opereren in de wereld van de industriële automatisering en het maximale rendement uit hun proces halen. Wij leveren alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Onze producten meten, signaleren en verbinden de verschillende onderdelen van een procesinstallatie en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt. Al onze producten ontwikkelen en maken wij op Nederlandse bodem en worden via ons wereldwijde netwerk van distributeurs geëxporteerd. PROCENTEC staat eindgebruikers daarnaast bij tijdens implementatieprocedures, certificeringstrajecten en storingen. PROCENTEC is het Competence Center voor PROFIBUS en PROFINET en biedt een uitgebreid pakket opleidingen, waaronder gecertificeerde PROFIBUS en PROFINET opleidingen.

PROCENTEC is verhuisd
PROCENTEC is verhuisd