0174-671 800

PROCENTEC start nieuwe opleiding: PROFINET Troubleshooting & Maintenance

06 februari 2014

PROCENTEC start begin maart een geheel nieuwe opleiding: PROFINET Troubleshooting & Maintenance. Binnen twee dagen worden technici opgeleid tot bekwame PROFINET Troubleshooting & Maintenance professionals. PROCENTEC biedt bedrijven hiermee de mogelijkheid haar technisch personeel verder op te leiden, zodat zij optimaal kunnen genieten van alle voordelen van PROFINET.

Het is tegenwoordig een flinke uitdaging om een PROFINET installatie te onderhouden. Ethernet is namelijk moeilijk te doorgronden door de vele afkoringen en moeilijke IT begrippen. Daarnaast functioneren de netwerkcomponenten vaak tegendraads in vergelijking met reguliere veldbussen. Meten en oplossen van complexe PROFINET storingen is hierdoor een tijdrovende klus die tot onacceptabele downtime kan leiden. Training is daarom essentieel. Om onnodig hoge kosten in de toekomst te voorkomen, heeft PROCENTEC de PROFINET Troubleshooting & Maintenance opleiding ontwikkeld.

Waarom deelnemen?
De opleiding PROFINET Troubleshooting & Maintenance is volledig ingespeeld op de behoeften van installateurs en onderhoudstechnici die zich met de nieuwe netwerktechnologie PROFINET bezighouden. Deze opleiding omvat een compleet kennispakket dat zich volledig op de praktijk richt om de ontbrekende schakels van moderne Ethernetnetwerken volgens eenvoudige methodiek eigen te maken. Tijdens de opleiding PROFINET Troubleshooting & Maintenance leren cursisten met de benodigde gereedschappen een complexe PROFINET storing analyseren en op te lossen. Dit wordt gefundeerd met theorie over netwerkcomponenten, bekabeling, afscherming en aarding. Met behulp van praktische oefeningen op echte netwerken, passen de cursisten de opgedane theorie rechtstreeks toe in de praktijk. Na het volgen van de opleiding zijn zij in staat zelfstandig onderhoud te plegen en storingen in PROFINET netwerken op te lossen.

Introductiekorting
Ter gelegenheid van de lancering van onze nieuwe PROFINET Troubleshooting & Maintenance opleiding, biedt PROCENTEC tot en met 21 februari 2014 een speciale korting aan voor haar klanten. De PROFINET Troubleshooting & Maintenance opleiding is nu te volgen voor slechts € 499,- (voorheen € 750,-). De kortingsactie geldt alleen voor de eerste PROFINET Troubleshooting & Maintenance opleiding op woensdag 5 en donderdag 6 maart. Vol = vol. Voor meer informatie over de Troubleshooting & Maintenance opleiding neemt u contact op met Oscar Abbenhuis, Head of Training bij PROCENTEC. Voor een compleet overzicht van alle opleidingen, ga naar www.procentec.nl/training/.

Over PROCENTEC
PROCENTEC is specialist op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie en ontwikkelt producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. PROCENTEC levert alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Deze producten meten, signaleren en verbinden de verschillende onderdelen van een procesinstallatie en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt. PROCENTEC is daarnaast in Nederland een aanbieder op het gebied van PROFIBUS en PROFINET opleidingen. De opleidingen zijn snel, duidelijk en praktijkgericht. PROCENTEC is het Competence Center voor PROFIBUS en PROFINET en biedt een uitgebreid pakket opleidingen, waaronder gecertificeerde PROFIBUS en PROFINET opleidingen. Oftewel, PROCENTEC is het loket voor al uw PROFIBUS en PROFINET vraagstukken.

Nieuwe Troubleshooting & Maintenance opleiding
Nieuwe Troubleshooting & Maintenance opleiding