0174-671 800

Netilities – De meest krachtige PROFINET diagnose en engineering tool

19 januari 2015

Visualiseer elk PROFINET netwerk en los complexe storingen op met de krachtige Netilities diagnose en engineering tool. Netilities is de meest compacte en efficiënte grafische software tool voor het onderhouden en monitoren van uw PROFINET installatie. Dankzij unieke functionaliteiten als live list, statistieken en PROFINET alarmberichten worden gebruikers direct geïnformeerd wanneer zich een kritieke situatie voordoet. Het oplossen van PROFINET storingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Netilities genereert een real time live list van het PROFINET netwerk en detecteert apparaten in Data Exchange. De live list is kleur gecodeerd en geeft gedetailleerde configuratie- en statusinformatie. De gebruiker kan in één oogopslag zien wat de status van het netwerk is. De lijst van detecteerbare PROFINET storingen bevat: algemene communicatiefouten, configuratiefouten, de status van apparaten, ontbrekende apparaten, verkeerde of dubbele namen van apparaten en dubbele IP-adressen. Netwerkstatistieken (cyclustijden, fouttellingen, alarmen, verkeersintensiteit, ect.) geven de mogelijkheid om de werking van het systeem en de huidige omstandigheden te monitoren. Dit zorgt voor een compleet overzicht van de status van het PROFINET netwerk.

Alarmberichten
Netilities biedt daarnaast een andere unieke functionaliteit: PROFINET alarmberichten. Netilities ontvangt alarmberichten wanneer zich een kritieke situatie voordoet. Deze berichten worden gedecodeerd en weergegeven in Netilities. Dankzij deze functionaliteit kunnen gebruikers direct ingrijpen en downtime voorkomen. Gedetailleerde rapporten over de betrouwbaarheid van het PROFINET netwerk kunnen eenvoudig worden gegenereerd en opgeslagen in PDF formaat. De PROFINET alarmberichten zijn ook aan dit rapport toegevoegd. Dit maakt het rapport nog uitgebreider en gedetailleerder.

De nieuwste versie van Netilities is nu beschikbaar en op de website van PROCENTEC te downloaden: procentec.nl/netilities

Over PROCENTEC
PROCENTEC is de kennispartner op het gebied van PROFIBUS en PROFINET technologie. Wij ontwikkelen producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. Onze innovatieve oplossingen op maat zorgen ervoor dat onze klanten succesvol opereren in de industriële automatisering en het maximale rendement uit hun proces halen. PROCENTEC levert wereldwijd alle componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Daarnaast is PROCENTEC het internationaal geaccrediteerde Competence- en Trainingscentrum voor PROFIBUS en PROFINET. Wij verzorgen trainingen die medewerkers helpen om deze technieken optimaal in te zetten voor hun bedrijfsdoelstellingen. Bovendien bieden wij eindgebruikers de nodige support tijdens implementatieprocedures, certificeringstrajecten, audits en storingen.

 

Netilities – De meest krachtige PROFINET Diagnose en Engineering tool
Netilities – De meest krachtige PROFINET Diagnose en Engineering tool