0174-671 800

PROCENTEC neemt deel aan SPS Neurenberg 2017

24 oktober 2017

PROCENTEC neemt ook dit jaar deel aan de SPS Neurenberg, die wordt gehouden van 28 tot en met 30 november. De SPS IPC Drives is Europa's toonaangevende beurs in de elektrische automatiseringstechnologie. Dit evenement biedt een geweldige kans om kennis te maken met de nieuwste trends, innovaties en producten in de elektrische automatiseringstechnologie. PROCENTEC is aanwezig met een eigen stand in hal 10, standnummer 530. Daarnaast vindt u PROCENTEC ook bij de PI-stand: hal 2, stand 539.


null

Innovatieve oplossingen

Bezoek de stand van PROCENTEC voor de meest innovatieve oplossingen voor PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet. Heeft u behoefte aan inzicht in de status van uw complexe fabrieksnetwerk? PROCENTEC Atlas is dé visie voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek. Sinds de lancering in april tijdens de Hannover Messe stromen de aanvragen binnen. Tijdens de SPS Neurenberg staan de experts van PROCENTEC voor u klaar om meer uitleg te geven over dit product.

Naast Atlas kunnen bezoekers ook meer te weten komen over diverse andere producten, waaronder:

Support & training

PROCENTEC staat niet alleen bekend om haar krachtige oplossingen, haar gekwalificeerde experts staan ook 24/7 klaar om on-site en online technische ondersteuning te bieden; van probleemoplossing tot netwerkaudits en van consulting tot netwerkcertificering. Met meer dan twintig jaar ervaring met PROFIBUS-, PROFINET- en Industrial Ethernet-technologie, zorgen zij altijd voor de meest geschikte oplossing.

Daarnaast is PROCENTEC ook een geaccrediteerd Training Center en geeft het opleidingen op het gebied van PROFIBUS en PROFINET. Deze trainingen zijn nuttig voor iedereen die binnen een bedrijf te maken heeft met deze technieken. Een goede scholing bespaart immers kosten op zowel korte als lange termijn.

Wilt u aanwezig zijn tijdens deze editie van de SPS Neurenberg? Neem dan alvast contact op met het PROCENTEC-team voor uw gratis toegangsticket.