0174-671 800

PROCENTEC wint CE-Design Award

11 mei 2017

PROCENTEC heeft de prestigieuze CE-Design Award gewonnen voor haar nieuwe product Atlas. De award werd uitgereikt door DARE!! Measurements. De CE-Design Award wordt elk kwartaal toegekend aan een design dat er op het gebied van EMC en/of productveiligheid uitspringt.

EMC-richtlijnen

DARE!! keurt jaarlijks honderden producten, die lang niet allemaal in één keer met goed resultaat uit de EMC-tests komen. Omdat Atlas wordt geplaatst in een industriële omgeving, is het belangrijk dat het product voldoet aan de Europese richtlijnen voor EMC. Daarom is al in een vroeg stadium rekening gehouden met eventuele problemen die zich hierbij kunnen voordoen.

Atlas werd onderworpen aan diverse EMC-testen. Zo is gekeken naar de emissie en immuniteit van het product. Ook werd onderzocht of het product bestand is tegen ESD (statische ontladingen), EFT (elektrische pulsen) en Surge (gesimuleerde blikseminslag). Atlas slaagde voor al deze testen met vlag en wimpel.

“Een groot compliment en natuurlijk supergaaf dat wij deze CE-Design Award hebben gewonnen. Ik ben trots op ons ontwikkelteam dat hier hard voor heeft gewerkt!”, aldus Product Manager Oscar Abbenhuis.

Over Atlas

Atlas is dé visie voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek. Dit nieuwe product werd onlangs gepresenteerd tijdens de Hannover Messe. Atlas is een onmisbare tool voor iedereen die binnen de industriële automatisering werkt aan het verminderen van downtime. Het bevat diverse interessante features, waaronder een dynamische interactieve Topologie van het complete netwerk en een Q-Factor. Meer weten? Bekijk alle informatie op de productpagina van Atlas.

undefined