0174-671 800

Krachtige PROCENTEC releases op SPS 2019

12 november 2019

Wateringen (NL), 12/11/2019 - Op de komende SPS - Smart Production Solutions in Neurenberg zal PROCENTEC in totaal vijf krachtige automatiseringsinnovaties introduceren. Als wereldwijde marktleider in de ontwikkeling en productie van automatiseringsproducten voor PROFIBUS, PROFINET en Industrial Ethernet, is PROCENTEC er trots op dat het geavanceerde oplossingen kan demonstreren die bijdragen aan het verminderen van downtime en het creëren van gemoedsrust voor industriële automatiseringsgebruikers.


Sluit u aan bij de 5 grote PROCENTEC-releases op de SPS 2019!
Dit jaar zijn alle ogen gericht op de vijf grootste releases van PROCENTEC. Naast verschillende updates van het huidige portfolio, zal PROCENTEC Osiris introduceren als software, Ethernet/IP Commissioning en TAP-licentie, de Mercury 10"-mobiele oplossing, de EtherMIRROR 10/100, en de ProfiHub B4FOR+ en B2FOR+. Alle nieuwe functies zullen tijdens de SPS door onze specialisten worden gedemonstreerd. 


#1. Het inzicht om beter te presteren
PROCENTEC's Osiris biedt een uniek inzicht in de gezondheid en topologie van uw netwerk. Tot nu toe was deze krachtige software tool alleen beschikbaar op de Atlas- en Mercury diagnostische platforms van PROCENTEC. Op verzoek van veel gebruikers biedt PROCENTEC nu een abonnement op de PC-versie van Osiris.


#2. Gemengde netwerk magie
PROCENTEC's Ethernet/IP Commissioning was vroeger exclusief PROFINET. De handige netwerkarchitectuur Commissioning Wizard wordt gebruikt om netwerken te ontwerpen, te wijzigen en te testen volgens de PI-richtlijnen. Met een sterke groei in gemengde netwerkarchitecturen neemt PROCENTEC een stap verder door het creëren van een mogelijkheid om passieve diagnostiek van ethernet/IP gebaseerde apparaten/netwerken in gebruik te nemen en te verkrijgen. Bovendien biedt PROCENTEC's TAP-licentie de EtherTAP-licentie de mogelijkheid om passieve informatie te verkrijgen van niet alleen PROFINET-apparaten, maar nu ook van Ethernet/IP-toepassingen. 


#3. Gecombineerde mobiele diagnostiek en desktopgebruik
PROCENTEC's 7" Mercury 7" mobiele, multi-protocol-diagnosetablet voor alle omgevingen wordt door fabrikanten over de hele wereld gebruikt. Op SPS 2019 zal PROCENTEC de grote broer van de 7", de Mercury 10", vrijgeven. Net zo robuust als de 7" tablet, maar nu met een tablet en laptop modus. Een handige 2-in-1 oplossing voor mobiele diagnostiek en desktop gebruik. Eenvoudig netwerkonderhoud, probleemoplossing en monitoring met Osiris binnenin. 


#4. Reflecteer op shutdowns, implementeer een mirror
Een andere nieuwigheid bij de SPS is de release van PROCENTEC's EtherMIRROR 10/100. Deze slimme plug-and-play oplossing voor passieve diagnose op een Industrial Ethernet-netwerk vereist niet dat gebruikers de EtherTAP van het ene naar het andere netwerk verwijderen en installeren. Met de nieuwe EtherMIRROR 10/100 is het nu mogelijk om netwerksluitingen te voorkomen door de nieuwe EtherMIRROR 10/100 te gebruiken. Plaats simpelweg EtherMIRRORS in elk segment en sluit de EtherMIRRORS eenvoudig aan op het gewenste netwerk.  


#5. Ring-redundantie met meerdere poorten, B-ready!
De nieuwe fibre optic hubs van PROCENTEC, de ProfiHub B4FOR+ en B2FOR+, zijn verkrijgbaar in zowel single mode als multi-mode. Het verschil is de kabellengte die ze aankunnen. Het hoofdkanaal is uniek verdeeld in 2 poorten. Elk met een in- en uitgang die een ringtopologie binnen het PROFIBUS-netwerk of ring-redundantie creëert. Met de diagnostische slave-functionaliteit binnenin kan ComBricks de status van de fibre optic ring zelf en de aangesloten apparaten bekijken. Deze informatie is beschikbaar in de ComBricks webbrowser.  


Technologie om de toekomst te creëren
De focus van PROCENTEC's innovatie op het gebied van industriële automatisering is om fabrikanten te helpen bij het verbeteren van kwaliteit, efficiëntie, naleving, flexibiliteit en gebruik, zodat zij voorop kunnen lopen in hun branche. Sluit u aan bij PROCENTEC voor onze top-5 krachtige releases op de SPS Neurenberg, 26 - 28 november, hal 10.0 op stand 420. 


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- 


Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met Richard Grund bij:


PROCENTEC


Klopperman 16 | 2292 JD Wateringen | Nederland | W: www.procentec.com


Benzstraße 15 | 76185 Karlsruhe | Deutschland | W: www.procentec.de  


T: +31 (0)174 671 800 | F: +31 (0)174 671 801| E: rgrund@procentec.com