Zie "Medewerkers"

Nieuwe diagnostische oplossingen leggen de lat hoog: Volledige controle over uw industriële netwerk!

03 november 2020

Meer overzicht, meer inzicht en totale controle over het netwerk. Dat belooft Procentec de industriële automatiseringsmarkt met de productlancering op 17 november, enkele dagen voor de SPS Connect van dit jaar.

De producent is ervan overtuigd dat zijn nieuwste aanbod aan producten een brede interesse in de industrie zal wekken. Deze week heeft het een registratiepagina gepubliceerd voor de virtuele lancering: https://releases2020.procentec.com/ 

Iedereen die PROFIBUS, PROFINET en Industrial Ethernet voor hun industriële netwerken gebruikt, wordt aangemoedigd om zich hiervoor aan te melden.

"Deze producten zijn iets waar veldtechnici naar hebben verlangd", zegt Pieter Barendrecht, CEO van Procentec. "In een digitale één-op-één demonstratie met onze experts kan iedereen dit uit eerste hand ervaren."

Hij is duidelijk enthousiast over de komende releases. "Onze nieuwste producten zullen onnodige engineer call-outs voorkomen, de tijd die nodig is voor het vinden van netwerkfouten verminderen en duidelijk advies geven over het oplossen van problemen. Ze brengen diagnostiek en monitoring echt naar een nieuw niveau."

Twee producten in het bijzonder zullen de meeste aandacht trekken. Eén omdat het een gloednieuw product is dat de downtime van de productie drastisch zal verminderen als het eenmaal is geïnstalleerd. Het andere omdat het een intuïtieve helikopterview geeft van het hele netwerk, waarbij de technici tot aan het laatste apparaat kunnen doordringen en zo alle belangrijke diagnostische informatie krijgen.

Barendrecht geeft de namen van deze twee producten en de andere acht grote productreleases en scale-ups nog niet weg. Maar hij garandeert dat de lancering de moeite waard zal zijn, ook al wordt het dit jaar een virtueel evenement.

"Vanwege de onverwachte ontwikkelingen omtrent Corona dit jaar, hebben we al onze releases uitgesteld tot SPS Connect", legt hij uit. "Dus, we gaan in één keer veel meer lanceren dan we normaal doen. Toch is elke release een perfecte aanvulling op alle andere geweldige producten in ons portfolio."

De lancering is zo gepland dat deze direct voorafgaat aan SPS Connect, die dit jaar plaatsvindt op 24-26 november. Net als de traditionele versie zal de virtuele beurs fabrikanten en gebruikers van slimme en digitale automatisering met elkaar verbinden. Procentec zal er zijn; de stand biedt de bezoekers een grote rondleiding door het bedrijf, een praktische uitleg over hun nieuwe oplossingen, plus een paar verrassingen.