Zie "Medewerkers"

PROCENTEC® klaar voor de aftrap van haar derde digitale productlancering

22 november 2021

Procentec is gereed om haar praktische oplossingen te presenteren die kostbare downtime voorkomen. De huidige Corona-ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de SPS-beurs in Neurenberg last-minute is geannuleerd en de ontwikkelaar is overgestapt op een volledig digitaal format.

Na hun succesvolle online release in 2020, organiseert Procentec daarom opnieuw een Virtuele Productlancering. Tijdens dit 3-daagse event zal het haar allernieuwste industriële communicatieoplossingen showen. Daarnaast staan er nog veel meer activiteiten op het programma. 

undefined

"Het belooft leuk en informatief te worden", zegt CEO Pieter Barendrecht. "Vorig jaar rond deze tijd hebben duizenden bezoekers onze Virtuele Productlancering bijgewoond. We waren verrast en erg blij met de reacties."

Op het hoogtepunt van de pandemie koos het bedrijf ervoor om haar nieuwe releases op innovatieve wijze te onthullen via een digitaal platform. Bezoekers werden niet alleen getrakteerd op productdemo's, maar ook op expertinterviews, een Lego-sessie, een live DJ-booth en een cocktailbar. Klik hier om de aftermovie van 2020 te bekijken.

De “digital meets physical” ervaring was zeer positief voor alle aanwezigen. Een virtueel platform naast een fysieke stand op SPS 2021 was dan ook niet meer dan logisch. Plannen om de automatiseringsbeurs bij te wonen zijn echter op het laatste moment in duigen gevallen.

“We keken er echt naar uit om onze trouwe klanten en relaties opnieuw in levenden lijve te ontmoeten. Maar de huidige situatie met COVID-19 heeft het helaas niet toegelaten. We moesten supersnel overschakelen op een volwaardige online productlancering met alle toeters en bellen. En trouw aan de cultuur van Procentec, zal het opnieuw een spektakel worden.”

Dus, wat krijg je te zien als je Procentec bezoekt op hun virtuele platform? Naast innovaties als SNAP, Security License en Atlas2 Plus, zal Procentec verschillende nieuwe hardware- en softwarefeatures presenteren. Allemaal ontwikkeld om het leven van technici te vergemakkelijken als het gaat om het onderhouden en troubleshooten van industriële communicatieprotocollen.

Er zullen ook gratis presentaties worden gegeven door hun experts. Bijvoorbeeld over PROFINET en Ethernet/IP. “Tijdens deze presentaties zullen we onder andere bespreken hoe je een ringtopologie ontwerpt, en hoe je deze netwerken kunt monitoren en troubleshooten met behulp van Procentec's Osiris software en haar nieuwste features.”

Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid Procentec’s rondetafelgesprek bij te wonen met industrieel automatiseringsexpert én auteur van het boek ‘Catching the Process Fieldbus’, James Powell.

En Procentec zou Procentec niet zijn als er geen leuke en creatieve activiteiten werden georganiseerd. We zijn benieuwd of de CEO ons opnieuw zal imponeren met zijn barbecue- en cocktailvaardigheden.

"We zouden op de SPS 2021 onze nieuwe huisstijl presenteren", voegt Barendrecht toe, "en we hadden voor onze bezoekers een unieke ervaring in petto. Aan de andere kant kunnen we onze klanten nu nog iets langer teasen tot hopelijk Hannover Messe 2022."

Benieuwd naar de nieuwste oplossingen om downtime te voorkomen? Schrijf je hier dan in voor het gratis online event van Procentec: https://releases.procentec.com/