Zie "Medewerkers"

HMS Networks AB neemt de resterende aandelen van PROCENTEC B.V. over

12 april 2022

HMS Industrial Networks AB, een 100% dochteronderneming van HMS Networks AB heeft per 12 april 2022 de resterende 30% van de aandelen in Procentec B.V. verworven op basis van vooraf vastgestelde optievoorwaarden. HMS verwierf al 70% van de aandelen op 1 oktober 2020. Als gevolg van de huidige overdracht is Procentec een volledige dochteronderneming geworden.

undefined*Pieter Barendrecht, CEO van Procentec B.V (links) en Staffan Dahlström, CEO van HMS Networks (rechts)

Het Procentec portfolio richt zich op diagnostiek en monitoring van industriële netwerken. Het verwerven van de resterende aandelen is een natuurlijke stap voor HMS en opent deuren voor een nauwere samenwerking met Procentec. Hiermee kunnen synergiën gerealiseerd worden op het gebied van sales, marketing en productontwikkeling.

"Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling van Procentec en het fantastische werk dat het managementteam en de Procentec-medewerkers hebben verricht sinds hun toetreding tot HMS. Ik ben erg blij met deze overdracht en enthousiast over onze voortzetting waarin wij meer synergiën tussen de bedrijven kunnen ontdekken", vertelt Staffan Dahlström, CEO van HMS Networks.

"We zijn vastbesloten om Procentec te blijven ontwikkelen en kijken ernaar uit om de samenwerking met HMS verder uit te breiden", zegt Pieter Barendrecht, CEO van Procentec B.V.

Procentec is reeds geconsolideerd tot 100%, derhalve zal er geen invloed zijn op de winst per aandeel van HM

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met:

Pieter Barendrecht, CEO van Procentec B.V., via pbarendrecht@procentec.com of +31 643751957.