0174-671 800

Wie zijn wij?

Wie is PROCENTEC?

PROCENTEC is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat producten, opleidingen en consultancy levert aan de industriële automatiseringsmarkt. De primaire focus ligt op de ontwikkeling en productie van automatiseringsproducten voor PROFIBUS, PROFINET en Industrial Ethernet.

Sommige van onze producten zijn de meest erkende oplossingen op de markt van vandaag. ProfiTrace, onze mobiele troubleshooting en onderhoudstool, heeft zich gevestigd als een van de meest baanbrekende, maar essentiële tools voor ingenieurs. Daarentegen heeft onze robuuste ProfiHub zich in de afgelopen tien jaar gevestigd als dé oplossing voor het waarborgen van een betrouwbare netwerkinfrastructuur. Door de combinatie van deze producten binnen onze ComBricks-oplossing is PROCENTEC de primaire fabrikant van netwerkcomponenten geworden met de geïntegreerde mogelijkheid voor bewaking en beheer op afstand.

Onze opleidingsfaciliteit, de PROCENTEC Academy, heeft meer dan 4000 ingenieurs gecertificeerd om hun PROFIBUS- en PROFINET-netwerken te implementeren en te onderhouden volgens de hoogste normen.

Het PROCENTEC Competence Centre heeft zich gevestigd als het toonaangevende adviesbureau voor PROFIBUS- en PROFINET-projecten over de hele wereld en adviseert over architectuur, engineering, training en inbedrijfstelling. Zodra een netwerk in gebruik is genomen, hebben we 24/7 experts beschikbaar om vragen te beantwoorden met onderhoud of om te helpen bij het oplossen van een probleem.

PROCENTEC Brochure