PROFIBUS & PROFINET trainingen

PROFIBUS en PROFINET zijn gebruiksvriendelijke industriële netwerken. Training is echter essentieel om optimaal van de voordelen te kunnen genieten. PROCENTEC verzorgt trainingen die de kennis van medewerkers op het juiste peil brengen om deze technieken optimaal in te zetten voor uw bedrijf. Want een goede scholing bespaart kosten, op zowel korte als lange termijn.  

Waarom kiezen voor een training van PROCENTEC? 

Voor wie zijn deze trainingen interessant?

Onze trainingen zijn nuttig voor zowel de medewerkers die dagelijks te maken hebben met PROFIBUS en PROFINET, als voor het personeel dat op een hoger niveau toezicht houdt. De trainingen zijn gericht op elektrotechnici die zich bezig houden met installatie en onderhoud, zowel als leveranciers en elektrotechnische ondernemingen die een PROFIBUS product willen ontwikkelen.

Met de opgedane kennis kunt u uw projecten beter inrichten en uitvoeren en daarna goed bijhouden wat er in alle uithoeken van de installatie gebeurt. 

Wat leert u? 

Tijdens onze trainingen leert u PROFIBUS, PROFINET en AS-Interface beter te begrijpen. We bestuderen de eigenschappen van de bekabeling, bekijken op welke manieren de installatie het beste is in te stellen en behandelen de meest gemaakte fouten die zich door gebrek aan kennis kunnen voordoen. Uw bedrijfsspecifieke situaties komen zeker ook aan bod.

Na het volgen van een training bent u in staat om:

PROFIBUS en PROFINET trainingen 

Wilt u uw kennis over PROFIBUS en/of PROFINET vergroten? PROCENTEC beschikt over echte professionals op dit vakgebied. Alle benodigde expertise is aanwezig om u te ondersteunen. Wij delen deze kennis graag met u! Wij zijn een officieel erkend internationaal PROFIBUS en PROFINET Competence Center en Training Center. Hieronder vindt u een totaaloverzicht van PROFIBUS en PROFINET trainingen.

 

undefined

Certificaten 

Wanneer u kiest voor een gecertificeerde training en u slaagt voor het examen, dan wordt uw naam geplaatst op een officiële lijst van gecertificeerde PROFIBUS/PROFINET engineers, installateurs of beiden. Bekijk het huidige overzicht van gecertificeerde vakgenoten. Komt uw naam hier ook bij te staan?

 

Wij bieden de volgende trainingen aan:

PROFIBUS trainingen

PROFIBUS Troubleshooting & Maintenance Opleiding

Deze opleiding is volledig afgestemd op de behoeften van mensen die PROFIBUS installaties installeren en onderhouden. Het omvat een compleet kennispakket dat geheel gericht is op de praktijk.

Certified PROFIBUS Installer

De opleiding Certified PROFIBUS Installer richt zich volledig op technici die zich bezighouden met het installeren, bekabelen en testen van PROFIBUS DP/PA apparatuur. Deze groep mensen is vaak de laatste schakel in een project en krijgt de meeste druk te verduren als bij oplevering, of gedurende haar life cycle de installatie niet goed functioneert. 

Certified PROFIBUS Installer

Certified PROFIBUS Engineer opleiding

De opleiding Certified PROFIBUS Engineer (CPE) is een wereldwijd erkende opleiding. U bent na deze opleiding PROFIBUS-gediplomeerd met een officieel geaccrediteerd diploma. Bovendien behoort u na deze opleiding tot een specialistenplatform op het gebied van PROFIBUS.

Certified PROFIBUS Engineer opleiding

PROFINET trainingen

PROFINET Troubleshooting & Maintenance Opleiding

De opleiding 'PROFINET Troubleshooting & Maintenance' speelt volledig in op de behoeften van installateurs en onderhoudstechnici die zich met deze nieuwe netwerktechnologie bezighouden.

Certified PROFINET Installer

De Certified PROFINET Installer training is onmisbaar voor elektrotechnische ingenieurs, ingenieurs die een netwerk in bedrijf stellen en voor het technisch personeel.
Deze groep mensen is vaak de laatste schakel in een project en krijgt de meeste druk te verduren als bij oplevering, of gedurende haar life cycle de installatie niet goed functioneert.

Certified PROFINET Installer

Certified PROFINET Engineer opleiding

De opleiding Certified PROFINET Engineer is een wereldwijd erkende opleiding. U bent na deze opleiding PROFINET-gediplomeerd met een officieel geaccrediteerd examen. U behoort na deze opleiding bovendien tot een specialistenplatform op het gebied van PROFIBUS en PROFINET.

Certified PROFINET Engineer opleiding

Industrial Ethernet

Industrial Ethernet Introductie Cursus

Het installeren van Ethernet omvat meer dan enkel het aansluiten van Ethernet-kabels. Het volgen van een introductiecursus is daarom van essentieel belang voor iedere gebruiker van standaard of industrieel Ethernet.

Begrip en kennis van de terminologie en praktijksituaties, is van essentieel belang voor het werken met Ethernet-installaties. Deze opleiding biedt de vereiste basis voor technici die zich bezighouden met het installeren, bekabelen en testen van een Ethernet-installatie. De verschillen tussen Ethernet gebaseerde bussystemen en de voor- en nadelen van protocollen ten opzichte van technologieën zullen tijdens deze opleiding behandeld worden.

Industrial Ethernet Introductie Cursus