Automation Explained (#1) | De 4 kernindicatoren voor een robuust en betrouwbaar EtherNet/IP netwerk

Aanmelden

EtherNet/IP is een van de meest gebruikte Ethernet netwerken en sluit perfect aan op het concept van Industry 4.0. In deze eerste aflevering van Automation Explained introduceren we de belangrijkste indicatoren om de continuïteit van je netwerken te waarborgen.

Opzet:

Of je nou te maken krijgt met Port Load, In/Out errors, Lost Packets & Jitter, wij zorgen dat je deze kunt herkennen en interpreteren aan de hand van het “PROCENTEC Troubleshooting Process®”.

EtherNet/IP is ontworpen om te blijven functioneren, ongeacht kleine communicatiestoringen die zich kunnen voordoen. Dit is een groot voordeel voor de productiviteit van operationele activiteiten. Echter, deze kleine storingen kunnen zich na verloop van tijd opstapelen en leiden tot kostbare downtime. De belangrijkste oorzaken van deze storingen in het veld zijn een gebrek aan kennis, het overzien van de risico’s en onvoldoende inzicht in de kernindicatoren.

Laat Procentec je op weg helpen om deze indicatoren op voorhand te identificeren en je netwerken draaiende te houden!

Psst…! We geven je ook alvast een voorproefje van onze aankomende oplossing, waarmee je storingen in Industrieel Ethernet binnen enkele minuten kunt vaststellen.