De eerste verdedigingslinie voor industriële netwerken met de PROCENTEC® Security Hero Kit

Aanmelden

Bedrijven staan voor de grootste uitdagingen in de geschiedenis van industriële cybersecurity. Alleen al in 2021 hebben zich meerdere zware cyberaanvallen voorgedaan die gekoppeld waren aan onbeveiligde OT-netwerken. Alle brancherapporten laten een aanzienlijke groei zien van het aantal OT/IT-bedreigingen, die niet alleen economische, maar ook sociale en politieke schade veroorzaken.

Opzet:

Wist je dat een overgrote meerderheid van deze bedreigingen gericht is tegen kleinere operaties? En hoewel de nadruk vaak ligt op externe aanvallen (malware, phishing en hackers), kunnen interne bedreigingen net zo schadelijk zijn en vrijwel net zo vaak voorkomen.

Of je nu een klein of groot netwerk hebt, Procentec stelt je in staat een extra beveiligingslaag toe te voegen aan je industriële systemen en de kloof tussen IT en OT te overbruggen.

In deze 30 minuten durende webinar onthullen onze experts de intuïtieve oplossingen van de Security Hero Kit. Deze tools vervullen verschillende taken die elkaar volledig aanvullen en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan jouw beveiligingspakket.

We beginnen met een nadere toelichting op de veiligheidskwesties die we in de industrie tegenkomen, met name bij de implementatie van verticale integratie en bij het beveiligen van industriële netwerken. Daarnaast belichten we kernstatistieken, veelvoorkomende misvattingen, en gaan we dieper in op de spelers en partijen met slechte bedoelingen.

Tijdens het tweede deel zullen we de Security Hero Kit onthullen. Hierin kom je meer te weten over de functies, de opstelling en de bedreigingen die het tegengaat. Tijdens een demo laten we je tenslotte de Hero Kit in actie zien.