Zie "Medewerkers"

Automation Explained (#2.3) | Kostbare fouten om te vermijden in de onderhoudsfase van je industriële netwerk

Aanmelden

Zodra je installatie volledig operationeel is en voor langere tijd gaat draaien, speelt industrieel onderhoud een sleutelrol bij het optimaliseren van de productiviteit en het voorkomen van downtime. Helaas wordt dit vakgebied geconfronteerd met serieuze uitdagingen als gevolg van een gebrek aan personeel, kennis en tijd.

Opzet:

Om alle projectfasen van een industrieel netwerk te behandelen, hebben we onze tweede aflevering van 'Automation Explained' opgesplitst in 3 aparte series. In deze laatste aflevering gaan we in op het correct uitvoeren van onderhoud. Wat zijn veelgemaakte fouten en hoe optimaliseer je de onderhoudsstrategie van jouw installaties? Je komt erachter in slecht 30 minuten!

Met de ontwikkeling van Industry4.0 upgraden bedrijven hun operationele processen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Dit heeft geresulteerd in een toenemende vraag naar sterkere prestaties van industriële netwerken.

Wil je er zeker van zijn dat jouw netwerken optimaal presteren? Wees er dan zeker bij deze aflevering, want we geven praktische tips en leren je meer over de oplossingen om efficiënt onderhoud uit te voeren. Of je nu werkt met veldbus of ethernet protocollen, deze slotaflevering zal je helpen een beter inzicht te krijgen in je netwerk.

Wilt u meer informatie? Vraag ons.

Clement Jense NLD, ENG

Clement Jense

Sales Manager Benelux
T: +31(0)6 12 51 51 17