Zie "Medewerkers"

Automation Explained (#2.1) | Kostbare fouten om te vermijden in de ontwerp- en configuratiefase van je industriële netwerk

Aanmelden

In de komende afleveringen van 'Automation Explained' zullen we dieper ingaan op kostbare fouten in verschillende projectfases van een industrieel netwerk. In deze eerste aflevering zullen we kijken naar de meest gemaakte fouten in de ontwerp- en configuratiefase. Of je nu werkt met veldbus of ethernet protocollen, in slechts 30 minuten leren we je een betrouwbaar systeem met de hoogste uptime te realiseren.

Opzet:

Wist je dat de meeste netwerkstoringen voortkomen uit een foutief ontwerp? Hoewel veel bedrijven zich sterk richten op het bouwproces van een project, is de ontwerpfase het punt waar de meeste fouten worden gemaakt en potentiële problemen ontstaan. Daarnaast wordt de configuratie steeds complexer als gevolg van meer geconvergeerde netwerken.

Nog niet volledig overtuigd? Stel jezelf dan de volgende vraag: ‘Wat krijg je als Procentec in deze specifieke fasen de krachten met je bundelt?’ Precies! Het juiste ontwerp en de juiste configuratie voor een goed functionerend netwerk!

Wilt u meer informatie? Vraag ons.

Clement Jense NLD, ENG

Clement Jense

Sales Manager Benelux
T: +31(0)6 12 51 51 17