Zie "Medewerkers"

Automation Explained (#1) | De 4 kernindicatoren voor een robuust en betrouwbaar PROFIBUS netwerk

Aanmelden

In slechts 30 minuten leren we jou om te begrijpen hoe je PROFIBUS storingen kunt voorkomen. Ongeloofwaardig? In deze aflevering van Automation Explained introduceren we de 4 belangrijkste indicatoren voor het monitoren van PROFIBUS netwerken. 

Opzet:

Of je nou te maken krijgt met Syncs, Repeats, Illegals of Lost messages, wij zorgen dat je deze kunt herkennen en interpreteren aan de hand van het "PROCENTEC Troubleshooting Process®".

PROFIBUS is in de loop der tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire en betrouwbare industriële communicatieprotocollen. Het onderscheidt zich onder meer in robuustheid, omdat het is ontworpen om te blijven functioneren, ongeacht kleine communicatiestoringen.

Dit is een groot voordeel voor de productiviteit van operationele activiteiten. Echter, deze kleine storingen kunnen zich na verloop van tijd opstapelen en leiden tot kostbare downtime. De belangrijkste oorzaken van deze storingen in het veld zijn een gebrek aan kennis, het overzien van de risico’s en onvoldoende inzicht in de kernindicatoren.

Laat Procentec je op weg helpen om deze indicatoren op voorhand te identificeren en je netwerken draaiende te houden!

SPOILER ALERT: We hebben zelfs een vleugje ‘’Machine Learning” toegevoegd dat je kostbare tijd zal besparen....

Wilt u meer informatie? Vraag ons.

Clement Jense NLD, ENG

Clement Jense

Sales Manager Benelux
T: +31(0)6 12 51 51 17