Zie "Medewerkers"

Het risico van niet-gecertificeerde PROFIBUS devices; zijn jouw devices al gecertificeerd?

Aanmelden

Certificering speelt een belangrijke rol bij de kwaliteitsbewaking en zorgt daarmee voor gemoedsrust bij eindgebruikers. Het waarborgt naleving van de PI normen en versterkt de operationele prestaties en interoperabiliteit. Niet-gecertificeerde devices kunnen leiden tot storingen in PROFIBUS netwerken, met het risico op downtime en een tijdrovende zoektocht naar de bron van het probleem.

Opzet:

Wist je dat Procentec 1 van de 9 geaccrediteerde testlaboratoria wereldwijd is?

Tijdens deze webinar zullen we allereerst het belang van het certificeren van devices nader belichten. Vervolgens zal onze Support Engineer je door dit proces leiden en je laten zien welke geautomatiseerde en handmatige stappen doorlopen moeten worden voor certificering. Dit omvat:

- Inspectie
- GSD test
- Elektrische test
- Protocol test
- Multivendor test

Tot slot word je geïnformeerd over Procentec's nieuwe pre-testing service. Hiermee kun je de certificering van je devices versnellen waarmee de kans op een geslaagde test bij een eerste poging aanzienlijk vergroot wordt.

Deze webinar is bedoeld voor fabrikanten van PROFIBUS devices, maar ook voor eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de veiligheid die een gecertificeerd PI-apparaat biedt.

Wilt u meer informatie? Vraag ons.

Clement Jense NLD, ENG

Clement Jense

Sales Manager Benelux
T: +31(0)6 12 51 51 17