Zie "Medewerkers"

SNAP Hero Kit: PROFIBUS storingen opsporen in slechts twee minuten

Aanmelden

Bij onverwachte downtime is de ervaring van een technicus van essentieel belang om toegang te krijgen tot de juiste informatie, een netwerkanalyse uit te voeren en het beste reparatietraject te bepalen.

Het analyseren van een industrieel netwerk kan meerdere dagen duren zonder diagnose-oplossing, enkele uren met een mobiele diagnose-tool, en tot 45 minuten met een permanent monitoringsysteem. De SNAP Hero Kit stelt je in staat om die tijd te verkorten tot slechts 2 minuten of minder; Een echte time-saver en een geweldig hulpmiddel voor preventief onderhoud!

In deze 30-minuten durende webinar presenteren onze experts de intuïtieve oplossingen van de SNAP Hero Kit. Deze tools geven jou het vertrouwen om gemakkelijk PROFIBUS-netwerken te onderhouden, beheren en troubleshooten.

Opzet:

We beginnen met het toelichten van de grootste uitdagingen van het troubleshooting proces en introduceren vervolgens Procentec's SNAP Analysis: Een tool die gebruik maakt van Artificial Intelligence om diagnostische gegevens van PROFIBUS te interpreteren en de meest waarschijnlijke oorzaak van een fout vaststelt. Dit is gebaseerd op Procentec's jarenlange ervaring en is geïmplementeerd in ons Industry4.Human principe.

Tijdens het tweede deel zullen we de SNAP Hero Kit onthullen, een fit & forget oplossing voor het onderhoud van PROFIBUS netwerken. Je leert meer over de functies, de opstelling en de potentiële besparingen. Tijdens een live demo laten we je tenslotte de Hero Kit in actie zien.

Deze webinar is bedoeld voor iedereen die werkt met of verantwoordelijk is voor PROFIBUS-installaties.

Wilt u meer informatie? Vraag ons.

Clement Jense NLD, ENG

Clement Jense

Sales Manager Benelux
T: +31(0)6 12 51 51 17