Automation Explained (#3) | Verhoog de operationele efficiëntie van je PROFIBUS netwerk met behulp van alarm customisation

Aanmelden

In deze aflevering van "Automation Explained" gaan we dieper in op het optimaliseren van de operationele efficiëntie in PROFIBUS netwerken met behulp van alarm customisation. 

Opzet:

De steeds toenemende adoptie van IIoT-oplossingen stelt nieuwe normen voor maatwerk automatisering onder eindgebruikers en hun technische dienstverleners. Een grote ontwikkeling is het configureren van alarmen voor permanente monitoring. Procentec streeft ernaar om technici en engineers te helpen het potentieel van deze tools optimaal te benutten en hen in staat te stellen een hogere productiviteit in hun installaties te realiseren.

In deze interactieve sessies delen onze experts de best practices om tijdig en proactief gewaarschuwd te worden zodra je netwerk degradatie begint te vertonen. We behandelen de belangrijkste alarmtriggers en ook de diverse methoden om deze meldingen te ontvangen. Denk aan implementatie met SCADA, email-notificaties en relais op locatie.

Een pro-tip: permanente monitoring vormt de basis voor voorspellend onderhoud, waarmee de grootste risico's van ongeplande downtime worden geëlimineerd. Door dit te integreren met een op maat afgestemde alarmconfiguratie, wordt je onderhoudswerk naar een nog hoger niveau getild!