Zie "Medewerkers"

Automation Explained (#1) | De 4 kernindicatoren voor een robuust en betrouwbaar PROFINET netwerk

Aanmelden

Port Load, In/Out errors, Lost Packets & Jitter - 4 belangrijke indicatoren die jij zou moeten kennen om de continuïteit van je PROFINET netwerken te waarborgen. In deze Automation Explained aflevering vertellen we je alles hierover en in slechts 30 minuten zul je begrijpen wat ze exact inhouden, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt meten en monitoren.

Opzet:

Inspelend op de toenemende behoeften van uiteenlopende industrieën heeft PROFINET zich in 2021 ontwikkeld tot het grootste Industrial Ethernet-protocol. Naast de flexibiliteit en snelle data-uitwisseling onderscheidt PROFINET zich vooral in robuustheid. Het is ontworpen om te blijven functioneren, ongeacht kleine communicatiestoringen die zich kunnen voordoen.

Dit is een groot voordeel voor de productiviteit van operationele activiteiten. Echter, deze kleine storingen kunnen zich na verloop van tijd opstapelen en leiden tot kostbare downtime. De belangrijkste oorzaken van deze storingen in het veld zijn een gebrek aan kennis, het overzien van de risico’s en onvoldoende inzicht in de kernindicatoren.

Laat Procentec je op weg helpen om deze indicatoren op voorhand te identificeren en je netwerken draaiende te houden!

En oh ja.... We geven je ook alvast een voorproefje van onze aankomende oplossing, waarmee je storingen in Industrieel Ethernet binnen enkele minuten kunt vaststellen.

Wilt u meer informatie? Vraag ons.

Clement Jense NLD, ENG

Clement Jense

Sales Manager Benelux
T: +31(0)6 12 51 51 17