Automation Explained (#4) | Het identificeren van parameter- en configuratiefouten in PROFINET netwerken

Aanmelden

In de vierde aflevering van "Automation Explained" kijken we naar parameter- en configuratiefouten in industriƫle netwerken. Dergelijke fouten komen meestal voor tijdens specifieke fasen van een project en hebben als gevolg dat het netwerk niet zal draaien en in sommige gevallen ook kwetsbaar is voor aanvallen.

Opzet:

Tijdens deze interactieve sessies introduceren wij parameter- en configuratiefouten op PROFINET. We bespreken wanneer en hoe ze ontstaan, welke tools beschikbaar zijn om ze te helpen identificeren en welke soorten we het vaakst in de praktijk tegenkomen.

Hoewel voor het herstellen van deze fouten een specialist nodig is om toegang te krijgen tot de PLC- of netwerkconfiguratie-instellingen, kan iedere technicus met de juiste tools en kennis helpen bij het identificeren en lokaliseren van deze fouten en zo het herstelproces versnellen.

Procentec zet zich in om technici en engineers te helpen hun potentieel ten volle te benutten, zodat ze met behulp van kennis en tools een hogere productiviteit in hun installaties kunnen bereiken.