Het risico van niet-gecertificeerde PROFINET devices; zijn jouw devices al gecertificeerd?

Aanmelden

Certificering speelt een belangrijke rol bij de kwaliteitsbewaking en zorgt daarmee voor gemoedsrust bij eindgebruikers. Het waarborgt naleving van de PI normen en versterkt de operationele prestaties en interoperabiliteit. Bovendien is certificering zelfs verplicht voor PROFINET devices.

Opzet:

Niet-gecertificeerde devices kunnen leiden tot storingen in PROFINET netwerken, met het risico op downtime en een tijdrovende zoektocht naar de bron van het probleem. Wist je dat Procentec 1 van de 9 geaccrediteerde testlaboratoria wereldwijd is?

Tijdens deze webinar zullen we allereerst het belang van het certificeren van devices nader belichten. Vervolgens zal onze Support Engineer je door dit proces leiden en je laten zien welke geautomatiseerde en handmatige stappen moeten doorlopen voor certificering. Dit omvat:

- GSDML test
- Geautomatiseerde RT test
- Netload test

Tot slot word je geïnformeerd over Procentec's nieuwe pre-testing service. Hiermee kun je de certificering van je apparaten versnellen waarmee de kans op een geslaagde test bij een eerste poging aanzienlijk vergroot wordt.